aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΜπέιν: «Ο Άγιαξ να μην υποτιμήσει τον ΑΠΟΕΛ, η ζέστη και η ατμόσφαρα στο ΓΣΠ»

Μπέιν: «Ο Άγιαξ να μην υποτιμήσει τον ΑΠΟΕΛ, η ζέστη και η ατμόσφαρα στο ΓΣΠ»

Ο πρώην προπονητής του ΑΠΟΕΛ Μάριο Μπέιν, παραχώρησε δηλώσεις στο «FOX Sports Football Talk» και αναφέρθηκε στις αναμετρήσεις των «γαλαζοκιτρίνων» με τον Αίαντα. Ο Ολλανδός τεχνικός, ο οποίος θυμίζουμε πως άντεξε μόλις δύο μήνες στον πάγκο του ΑΠΟΕΛ και αποδεσμεύτηκε καθώς οι τότε εμφανίσεις της ομάδας δεν ήταν οι προσδοκώμενες, συνέστησε προσοχή στους Ολλανδούς ενόψει των ματς των πλέι οφ.

Αφού ανέφερε ότι ο ΑΠΟΕΛ είναι ένας υπολογίσιμος αντίπαλος και δεν πρέπει να τον υποτιμήσει ο Άγιαξ: «Εκεί θα χρειαστεί να αντιμετωπίσει και την μεγάλη θερμότητα. Μερικές φορές είναι 36-40 βαθμούς το βράδυ. Ο εγκλιματισμός είναι ένα κομμάτι για τον Άγιαξ, προκειμένου να ανταγωνιστεί όσο το δυνατόν καλύτερα».

Κλείνοντας, ο 56χρονος προπονητής τόνισε ότι η ομάδα από το Άμστερνταμ θα πρέπει επίσης να λάβει σοβαρά υπόψη και την ατμόσφαιρα που θα επικρατεί στο ΓΣΠ. «Το γήπεδο θα είναι γεμάτο και το κοινό θα είναι εκδηλωτικό. Είναι ένας σύλλογος που πρέπει να λάβετε υπόψη. Αλλά κανονικά δίνω στον Άγιαξ πολλές περισσότερες πιθανότητες».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ