aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΜπέιν κατά Πετρίδη: «Με έδιωξε επειδή δεν τον άκουσα»

Μπέιν κατά Πετρίδη: «Με έδιωξε επειδή δεν τον άκουσα»

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΘΩΜΑ

Ο Μάριο Μπέιν φιλοξενήθηκε χθες βράδυ στο ολλανδικό «FOX Sports», σαν αναλυτής ποδοσφαίρου, και ανάμεσα σε άλλα μίλησε για τις επτά εβδομάδες που πέρασε το καλοκαίρι στον ΑΠΟΕΛ και τα γεγονότα της απολύσεως του.

Αρχικά ο Ολλανδός αναφέρθηκε στον «μεγάλο κύριο», όπως χαρακτήρισε τον Πρόδρομο Πετρίδη: «Χάσαμε με 1-0 (σ.σ. απέναντι στην Βιιτόρουλ) και ξανά δεν τον άκουσα σε αυτά που μου είπε. Μετά όλοι ήταν… on fire. Ο πρόεδρος ήρθε και μου είπε με ένα χαμόγελο “Ώστε δεν ακούς, ε; Πρέπει να με ακούς”. Μετά εγώ τρελάθηκα και του απάντησα ότι αν θα μου δίνει ένα γράμμα κάθε φορά (σ.σ. εννοώντας για το στήσιμο της ομάδας), να το κάνει αυτός».

Την επόμενη μέρα, όπως ανέφερε ο Μάριο Μπέιν, ο Πρόδρομος Πετρίδης τον συνάντησε μαζί με τους συνεργάτες του και του είπε «Εσύ, εσύ και εσύ: φύγατε». Ο Ολλανδός σχολίασε σχετικά: «Νόμισα ότι έκανε ένα αστείο. Χάθηκα. Μου είπε εσύ δεν είσαι σημαντικός, ούτε οι ποδοσφαιριστές. Εγώ κάνω κουμάντο, πρέπει να με ακούς».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ