aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΜπέιν: «Δεν το ξανάζησα, φεύγω γιατί οι οπαδοί δεν είναι ικανοποιημένοι»

Μπέιν: «Δεν το ξανάζησα, φεύγω γιατί οι οπαδοί δεν είναι ικανοποιημένοι»

Ο Μάριο Μπέιν είναι παρελθόν από τον ΑΠΟΕΛ, με το μόνο που απομένει να είναι η επίσημη ενημέρωση από πλευράς γαλαζοκιτρίνων. Ο ίδιος σχολίασε την απόφαση για την απομάκρυνση του στο ολλανδικό «RTV Rijnmond».

«Μου είπε (σ.σ. ο Πρόδρομος Πετρίδης) ότι δεν γίνεται να χάσαμε στη Ρουμανία. Επίσης μου ανέφερε ότι οι οπαδοί δεν είναι ικανοποιημένοι και πρέπει να δράσει. Εγώ του είπα ότι είμαστε ένας σύλλογος από την Κύπρο και είναι λογικό να χάσουμε κάποιο αγώνα. Αλλά δεν είχε υπομονή έτσι αύριο επιστρέφω στην Ολλανδία», δήλωσε αρχικά.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Οι ποδοσφαιριστές έμειναν έκπληκτοι επίσης με την απόφαση του προέδρου. Πιστεύω ότι είμαι ο προπονητής νούμερο 14 σε τέσσερα χρόνια στην ομάδα που αποχωρεί. Είμαι σίγουρος ότι μπορούμε να προκριθούμε, αλλά οι οπαδοί είναι εκνευρισμένοι. Δεν έχω ξαναζήσει κάτι τέτοιο. Είναι ένας εξαιρετικός σύλλογος με αρκετές φιλοδοξίες, αλλά πρέπει να μάθουν το επίπεδο τους. Αν χάσεις με 1-0 από μία καλή ομάδα στο Champions League, δεν πρέπει να συγχύζεσαι».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ