aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΜπαράλ: «Ο κωμικός που παίζει ποδόσφαιρο στον ελεύθερο του χρόνο»

Μπαράλ: «Ο κωμικός που παίζει ποδόσφαιρο στον ελεύθερο του χρόνο»

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΘΩΜΑ

Εκτενές αφιέρωμα για το πρώτο απόκτημα του ΑΠΟΕΛ στη χειμερινή περίοδο Νταβίδ Μπαράλ, φιλοξένησε η αγγλική εφημερίδα «Guardian» πριν από μερικά χρόνια, όταν ο Ισπανός ποδοσφαιριστής έπαιζε στην Πριμέρα Ντιβιζιόν με τη Λεβάντε.

Στο ρεπορτάζ γίνεται αναφορά στον ιδιόρρυθμο χαρακτήρα του Ισπανού επιθετικού, ο οποίος είχε δηλώσει: «Έχω μία αίσθηση του χιούμορ, η οποία μοιάζει να έχει χαθεί από τον κόσμο».

Ο Μπαράλ κατάγεται από την Καντίθ, την οποία το ρεπορτάζ χαρακτηρίζει μία πόλη στην οποία «οι προφορές είναι βαρύτερες και τα αστεία καλύτερα» και αναφέρει ότι οι ποδοσφαιριστές από την πόλη αυτή είναι κατά βάση «κωμικοί που παίζουν ποδόσφαιρο στον ελεύθερο τους χρόνο».

«Αν και ο Μπαράλ δεν είναι και ο πιο χαρισματικός ποδοσφαιριστής, εντούτοις λίγοι “δουλεύουν” όσο αυτός σε ένα αγώνα», αναφέρεται στο κείμενο. «Οι αμυντικοί με μισούν», δήλωσε ο ποδοσφαιριστής.

«Για αυτό και τον λατρεύουν οι οπαδοί, για την σκληρή δουλειά του, αλλά και για τον χαρακτήρα του. Με μεγάλη καρδιά, προσγειωμένος και αποφασισμένος να ζει την ζωή, όχι και τόσο σοβαρά. Είναι προπονητής ομάδων παιδιών για τρέξιμο και δηλώνει ότι οι “οι περισσότεροι λογαριασμοί Twitter των ποδοσφαιριστών είναι λυπηροί” και δηλώνει αποφασισμένος ότι αυτού δεν θα είναι. Στο βιογραφικό του γράφει: “Στον ελεύθερο μου χρόνο, παίζω μπάλα”», αναφέρει το ρεπορτάζ για τον χαρακτήρα του Ισπανού επιθετικού.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ