aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΜπαράλ: «Ήρθε η ώρα της Μπιλμπάο»

Μπαράλ: «Ήρθε η ώρα της Μπιλμπάο»

Στο «Radio Euskadi» μίλησε ο Νταβίδ Μπαράλ ενόψει του αγώνα του αγώνα του ΑΠΟΕΛ με την Μπιλμπάο, αναφέροντας τις προσδοκίες και τις ελπίδες του για τον αγώνα.

«Αντιμετωπίζουμε μία ιστορική στιγμή για τον ΑΠΟΕΛ, δεν προκριθήκαμε ξανά στους “16” του Europa League. Υπάρχει διάθεση και ενθουσιασμός για να αποδείξουμε τους εαυτούς μας στην Ευρώπη. Και ο καλύτερος τρόπος είναι να αποκλείσουμε την Αθλέτικ», ανέφερε αρχικά.

Για τον αγώνα στο Σαν Μαμές: «Στο Μπιλμπάο και οι δύο ομάδες έπαιξαν επιθετικά και σκόραραν γκολ, δεν νομίζω ότι θα αλλάξει αυτό. Θέλαμε να πάρουμε την κατοχή του αγώνα, αλλά η Αθλέτικ δεν μας το επέτρεψε».

Για την «ιστορία» του με τους Βάσκους: «Η Αθλέτικ και εγώ έχουμε μία ενδιαφέρουσα παράδοση. Έχασα από αυτούς με την Χιχόν, την Λεβάντε, την Γρανάδα και τον ΑΠΟΕΛ. Ήρθε η ώρα να τους κερδίσω επιτέλους, τα στατιστικά είναι για να σπάνε».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ