aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΜπαλταζάρ: «Θα φύγουν κάποιοι, θα έρθουν 2-3»

Μπαλταζάρ: «Θα φύγουν κάποιοι, θα έρθουν 2-3»

Την κλήρωση που έφερε τον ΑΠΟΕΛ κόντρα στην Σούντουβα Λιθουανίας στον α΄προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ, τις μετεγγραφικές κινήσεις και την προετοιμασία των γαλαζοκιτρίνων σχολίασε ο προπονητής των πρωταθλητών, Μπρούνο Μπαλταζάρ από την Πολωνία, όπου πραγματοποιείται το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Ο Πορτογάλος τεχνικός ανέφερε πως θα γίνουν άλλες 2-3 προσθήκες, ενώ θα αποχωρήσουν και παίκτες από το υφιστάμενο έμψυχο δυναμικό.

«Ο στόχος μας είναι να επικεντρωθούμε πλήρως στην Σούντουβα, θα την αναλύσουμε για να καταφέρουμε να προκριθούμε στον επόμενο γύρο απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα. Η προετοιμασία είναι πολύ σημαντική, πρέπει να έχουμε όλους τους παίκτες μαζί μας. Είναι η περίοδος όπου θα βάλουμε τις ιδέες μας κάτι που θα μας βοηθήσει για όλη τη χρονιά. Έχουμε σχεδόν όλους τους παίκτες στην διάθεση μας, φυσικά όμως κάποιες αλλαγές θα γίνουν θα φύγουν κάποιοι και θα έρθουν 2-3 άλλοι».

Διαβάστε εδώ όλες τις δηλώσεις του Μπρούνο Μπαλταζάρ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ