aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΜπαλταζάρ: «Συντετριμμένοι οι παίκτες στα αποδυτήρια»

Μπαλταζάρ: «Συντετριμμένοι οι παίκτες στα αποδυτήρια»

Με την απογοήτευση ζωγραφισμένη στο πρόσωπό του παρουσιάστηκε στη συνέντευξη Τύπου ο Μπρούνο Μπαλταζάρ, ο οποίος έκανε λόγο για δύσκολες στιγμές στα αποδυτήρια της ομάδας.

«Είμαστε πολύ απογοητευμένοι με αυτό που συνέβη. Γνωρίζαμε ότι μετά το πρώτο καταστροφικό ημίχρονο στην Λιθουανία έπρεπε να αντιδράσουμε για να αποδείξουμε ποιοι είμαστε. Οι παίκτες ακολούθησαν το σχέδιο μας, έδειξαν υπέροχη συμπεριφορά για να ανατρέψουμε το αποτέλεσμα. Γνωρίζαμε ότι έπρεπε να ξεκινήσουμε δυνατά και αυτό κάναμε. Ξέραμε ότι έπρεπε να σκοράρουμε νωρίς και το πετύχαμε. Και αφού γνωρίζαμε ότι η Σούντουβα θα ήταν με αμυντική διάθεση έπρεπε να παίξουμε μυαλωμένα», είπε αρχικά.

Και συνέχισε: «Προσπαθήσαμε, δημιουργήσαμε ευκαιρίες, πιέσαμε αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Όπως είναι φυσιολογικό σε έτσι περιπτώσεις τα αποδυτήρια είναι συντετριμμένα. Αυτοί οι παίκτες μπορούν να αντιδράσουν, το έχουν αποδείξει. Χάσαμε ένα από τους βασικούς μας στόχους. Το ΑΠΟΕΛ ήθελε να παίξει στους ομίλους αλλά δεν μπορέσαμε να το πετύχουμε. Απομένει το Γιουρόπα Λιγκ, αλλά υπάρχει και το πρωτάθλημα, να μην το ξεχνάμε αυτό»

Ερωτηθείς  αν νιώθει ως προσωπική αποτυχία τον αποκλεισμό του ΑΠΟΕΛ, τόνισε: «Σαν προπονητής νιώθω απογοητευμένος να βλέπω σε αυτή την κατάσταση τους παίκτες μου. Με αυτή την απογοήτευση είχα έρθει στον ΑΠΟΕΛ. Ήταν σε μια δύσκολη κατάσταση και μαζί καταφέραμε να το αντιστρέψουμε, μαζί καταφέραμε να γίνουμε πρωταθλητές. Πιστεύω στην δουλειά μου, στην δουλειά των παικτών παρά το ότι χάσαμε τον πρωταρχικό μας στόχο. Πρέπει να μάθουμε από αυτά τα 20 λεπτά που έγιναν στην Σούντουβα. Δεν πρέπει να το επιτρέψουμε ξανά».

Σε ερώτηση γιατί δεν αγωνίστηκε ο Ζαχίντ, απάντησε: «Ο Ζαχίντ ήταν άρρωστος με ίωση, έχασε 6 κιλά. Ήταν διαθέσιμος για κάποια λεπτά αλλά όχι για όλο τον αγώνα. Δεν έχω παράπονο από κανένα παίκτη, μπορούμε να κάνουμε εικασίες. Το σημαντικό είναι να αναλύσουμε σωστά το παιχνίδι».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ