aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΜπαλταζάρ: «Νιώθω ντροπή, συγγνώμη!»

Μπαλταζάρ: «Νιώθω ντροπή, συγγνώμη!»

Ντροπιασμένος με την εικόνα που παρουσίασε ο ΑΠΟΕΛ, ιδίως στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα με την Σούντουβα, δήλωσε ο Μπρούνο Μπαλταζάρ,  μετά το τέλος της αναμέτρησης που βρήκε τους γαλαζοκίτρινους να χάνουν με 3-1, στο πρώτο μεταξύ των δύο ομάδων παιχνίδι για τον α΄προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

«Το πρώτο που θέλω να πω είναι ένα συγγνώμη στους φιλάθλους και ειδικά για αυτούς που ταξίδεψαν εδώ.

Στα πρώτα είκοσι λεπτά χάναμε 3-0, χωρίς τον Βάτερμαν να κάνει μια απόκρουση. θα έπρεπε να είχα μια εξήγηση αλλά δεν μπορώ να τη δώσω. Αναλύσαμε τον αντίπαλο, είχαμε δει τα δυνατά σημεία του αντιπάλου. Αυτό που νιώθω είναι ντροπή, ειδικά για το πρώτο εικοσάλεπτο. Θα αναλύσουμε το παιχνίδι, θα μιλήσω με τους παίκτες έναν-έναν γιατί προετοιμαστήκαμε πολύ διαφορετικά από ότι δείξαμε σήμερα.

Πιστεύω ότι θα καταφέρουμε να προκριθούμε. Έχουμε ένα βουνό να ανέβουμε, αλλά θα τα καταφέρουμε. Ζητώ ακόμα μια φορά συγγνώμη. Στο δεύτερο ημίχρονο κάναμε κάποιες αλλαγές, δημιουργήσαμε ευκαιρίες και καταφέραμε να πετύχουμε ένα τέρμα στην τελευταία φάση που αλλάζει τα δεδομένα για τον επαναληπτικό της Λευκωσίας, αλλά δεν αλλάζει αυτό την τραγική μας εμφάνιση».

Aν παραμένει φαβορί ο ΑΠΟΕΛ: «Η γραμμή ανάμεσα στο φαβορί και το αουτσάιντερ είναι πολύ λεπτή. Για να είμαστε φαβορί πρέπει να το δείξουμε στο γήπεδο. Ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο έπρεπε να κάνουμε περισσότερα, παίξαμε απέναντι σε μια δυνατή  ομάδα. Δεν με εκπλήσσει η εμφάνιση της Σούντουβα, το είχαμε πει στους παίκτες ότι αυτή είναι η Σούντουβα, αλλά είναι ένα καλό μάθημα και πρέπει να μάθουμε για την επόμενη βδομάδα».

Αν υπήρξε υποτίμηση: «Δεν μπορώ να το πω αλλά ίσως δεν περίμεναν την δυναμική της Σούντουβα. Και όταν το αντιληφθήκαμε ότι ο αντίπαλος μπήκε στο γήπεδο για να κερδίσει, το πληρώσαμε. Είναι απαράδεκτο για το δικό μας επίπεδο».

Αν υπήρχε λάθος στο πλάνο του: «Θα ήθελα να απαντήσω ξεκάθαρα, δεν μου αρέσει να αποφεύγω τις ερωτήσεις. Αλλά είμαι ειλικρινής δεν έχω καταλάβει τι έγινε στο πρώτο ημίχρονο. Θέλω να δω τον αγώνα για να τον αναλύσω. Ήταν γρήγορες οι φάσεις και δεν είμαι σίγουρος τι έγινε».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ