aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΜπαλταζάρ: Η «ποιοτική Φλόρα», η απογοήτευση και ο αποκλεισμός Νσούε

Μπαλταζάρ: Η «ποιοτική Φλόρα», η απογοήτευση και ο αποκλεισμός Νσούε

Όπως είθισται πριν από κάθε Ευρωπαϊκό αγώνα ο τεχνικός του ΑΠΟΕΛ Μπρούνο Μπαλταζάρ μίλησε για τον αγώνα με την Φλόρα, την απογοήτευση που σκόρπισε ο αποκλεισμός από την Σούντουβα αλλά και για τον Νσούε που έμεινε εκτός αποστολής.

Οι κυριότερες τοποθετήσεις του:

Το αρχικό σχόλιο του για την Φλόρα: «Η Φλόρα είναι η πρωταθλήτρια Εσθονίας και έχει πολλούς παίκτες στην Εθνική ομάδα, έχουν εμπειρίες. Είναι μια ομάδα που δίνει χώρους και παίζει με αντεπιθέσεις και θα πρέπει να είμαστε συνεχώς προσηλωμένοι αφού μπορεί ανά πάσα στιγμή να μας δημιουργήσει προβλήματα. Θα είναι ένας πολύ δύσκολος αντίπαλος».

Για τον αποκλεισμό από την Σούντουβα: «Είμαστε όλοι απογοητευμένοι για ότι έγινε με την Σούντουβα. Όλοι… από τον κόσμο, διοίκηση, παίκτες τεχνική ηγεσία. Το ποδόσφαιρο δεν είναι δίκαιο όπως αποδείχθηκε στο προηγούμενο παιχνίδι στο ΓΣΠ. Μπορύσαμε να παίζουμε όλο το βράδυ και ίσως να μην βάζαμε ακόμα ένα γκολ».

Για το πώς προσεγγίζουν τον αγώνα είπε: «Το αυριανό παιχνίδι είναι διαφορετικό. Θα είναι το πρώτο παιχνίδι μεταξύ μας. Πρέπει να επιτεθούμε, να σκοράρουμε. Όμως την ίδια ώρα πρέπει να γνωρίζουμε πως έχουμε απέναντι μας μια ποιοτική ομάδα που μπορεί να μας κάνει την ζημιά».

Γιατί αποκλείστηκε από την αποστολή ο Νσούε απάντησε: «Ο Εμίλιο είχε ένα τραυματισμό στην Πολωνία. Τώρα προπονείται με την ομάδα και είναι όλο και καλύτερα. Την περασμένη βδομάδα έκανε κανονικές προπονήσεις αλλά με κάποιους περιορισμούς. Όμως μαζί με την ιατρική ομάδα αποφασίσαμε ότι δεν μπορεί να βοηθήσει στα επόμενα δυο παιχνίδια. Το καλό είναι ότι έχουμε πολύ καλούς παίκτες που μπορούν να κάνουν την ίδια ή και καλύτερη δουλειά από τον Νσούε».

Μίλησε επίσης και για τον Ρέζα επισημαίνοντας: «Προπονείται με την ομάδα όμως δεν θα είναι στην αποστολή για τον αυριανό αγώνα. Θα δούμε ανάλογα στον επαναληπτικό».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ