aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΜπαλταζάρ: «Είναι προφανές πως χρειάζόμαστε άλλον ένα παίκτη»

Μπαλταζάρ: «Είναι προφανές πως χρειάζόμαστε άλλον ένα παίκτη»

Απόλυτα συγκεντρωμένοι στον επαναληπτικό με την Φλόρα παρά την ευρεία νίκη με 5-0 στο πρώτο παιχνίδι, δηλώνουν στον ΑΠΟΕΛ. Μιλώντας στη διάσκεψη Τύπου ενόψει της αυριανής αναμέτρησης ο προπονητής των γαλαζοκιτρρίνων τόνισε ότι κανείς στην ομάδα δεν σκέφτεται τα παιχνίδια με την Μπερ Σεβά.

Επεσήμανε ότι υπάρχει ανάγκη ενίσχυσης με επιθετικό, όμως, υπάρχει άλλος ένας μήνας στη μετεγγραφική περίοδο και θέλουν να αποφύγουν λάθος επιλογή. Σε ερώτηση για τον Ντε Βινσέντι ο Πορτογάλος προπονητής ανέφερε ότι δουλεύει σκληρά με στόχο να βοηθήσει την ομάδα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

Πώς αντιμετωπίζουν το παιχνίδι μετά το 5-0 του πρώτου αγώνα:  «Παρά το αποτέλεσμα που μας δίνει κάποια άνεση για το δεύτερο παιχνίδι ήρθαμε στην Εσθονία για να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι. Θέλουμε να κερδίσουμε. Περιμένω μια δυνατή απάντηση από την Φλόρα γιατί θα παίζει στην έδρα της μπροστά στον κόσμο της. Ο στόχος μας είναι πάντα ο ίδιος. Να κερδίσουμε και να μην δεχθούμε τέρματα, γιατί στο ΑΠΟΕΛ κάθε φορά έχουμε τον ίδιο στόχο. Έχουμε επιπλέον κίνητρο αύριο, είναι ξεχωριστό για το ΑΠΟΕΛ, είναι το 200ο επίσημο παιχνίδι στην Ευρώπη. Θέλουμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι και να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα γι αυτό το παιχνίδι ορόσημο».

Πόσο εύκολο είναι να διατηρηθούν σε ψηλό κίνητρο οι ποδοσφαιριστές: «Έχουμε δει φέτος ότι δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια. Όλοι οι παίκτες και το τιμ γνωρίζουν ότι τα παιχνίδια είναι πολύ απαιτητικά και πρέπει να είμαστε έτοιμοι. Για το αυριανό παιχνίδι δεν πρέπει να δώσουμε ιδιαίτερο κίνητρο γιατί πρέπει να κερδίσουμε».

Για την ετοιμότητα των νέων αποκτημάτων και αν θα πάρουν χρόνο συμμετοχής: «Δεν μπορώ να σας πω αν θα τους δώσω χρόνο συμμετοχής, αλλά πάντα οι νέοι παίκτες χρειάζονται χρόνο προσαρμογής».

Για τα παιχνίδια με την Μπερ Σεβά στον γ΄προκριματικό: «Στόχος μας τώρα είναι η Φλόρα, επικεντρωνόμαστε 110%. Είχαμε μια κακή εμπειρία και δεν θέλουμε να το επαναλάβουμε. Βλέπουμε αύριο την πρωταθλήτρια Εσθονίας, και μετά θα δούμε την πρωταθλήτρια Ισραήλ».

Αν συμμερίζεται την άποψη του Πρόδρομου Πετρίδη ότι το φετινό ρόστερ είναι το πιο δυνατό της τελευταίας πενταετίας: «Μαζί με την διοίκηση και το τμήμα σκάουτινγκ, κάνουμε μια πολύ καλή δουλειά έτσι ώστε να είμαστε έτοιμοι για την χρονιά μπροστά μας. Πήγαμε στην Πολωνία για προετοιμασία και 85-90% ήταν ήδη μαζί και αυτό μας έδωσε την δυνατότητα να δουλέψουμε καλύτερα την ομάδα και θα μας δώσει καλύτερα αποτελέσματα στο μέλλον. Ξεκίνησε ήδη ο τελευταίος μήνας μεταγραφών και πάντα υπάρχουν πιθανότητες προσθαφαιρέσεων, όμως είμαι πολύ ικανοποιημένος με το ρόστερ. Έπρεπε να γίνουν κάποιες προσαρμογές για να έχουμε τις καλύτερες δυνατές λύσεις. Η ποιότητα που βλέπω μας δίνει τις εγγυήσεις για μια καλή χρονιά».

Για την αποχώρηση του Ποτέ και αν δημιουργείται πρόβλημα στην επίθεση: «Έχουμε παίκτες που μπορούν να δώσουν λύσεις. Έχουμε ένα μήνα μετεγγραφών, δεν θέλουμε να κάνουμε λάθη, γράφονται πολλά ονόματα, έρχονται και σε εμάς αρκετά, αλλά θέλουμε να το ψάξουμε για να αποφύγουμε το λάθος».

Για την κατάσταση του Ντε Βινσέντι: «Κάνει φανταστική δουλειά ο Ντε Βινσέντι για να βοηθήσει την ομάδα, χρειάζεται ευκαιρίες, λεπτά. Γνωρίζει και ο ίδιος πως υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός για να παίξει στον ΑΠΟΕΛ. Ο ανταγωνισμός βοηθά την ομάδα, κάνει καλό».


ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ