aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΜπαλταζάρ: «Δεν ανησυχώ για το μέλλον μου, τα παθήματα έγιναν μαθήματα»

Μπαλταζάρ: «Δεν ανησυχώ για το μέλλον μου, τα παθήματα έγιναν μαθήματα»

Ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ, Μπρούνο Μπαλταζάρ, παραχώρησε την καριερωμένη συνέντευξη Τύπου πριν από το παιχνίδι της ομάδας του με αντίπαλο την Χάποελ Μπερ Σεβά και παρουσιάστηκε αρκετά αισιόδοξος για θετικό αποτέλεσμα στο Ισραήλ, ενώ μίλησε και για το μέλλον.

«Ναι ήμουν απογοητευμένος από την ήττα στο Ταλίν. Γιατί γνωρίζω ποια είναι η ποιότητα της ομάδας μου. Μετά το 5-0 έπρεπε να έχουμε διαφορετική στάση. Ήμουν επίσης απογοητευμένος για το τι μου έδειξαν οι παίκτες στις προπονήσεις και τι έδειξαν στο γήπεδο. Για αύριο είναι διαφορετικός αγώνας, θέλουμε να προκριθούμε και η αντίδραση των παικτών μου πρέπει να είναι πολύ καλή. Δεν φοβάμαι για τη δέσμευση των παικτών μου για αύριο. Θέλουμε να κερδίσουμε. Γνωρίζουμε την κατάσταση και πρέπει να διαχειριστούμε την πίεση. Για τη δουλειά μου είναι το λιγότερο. Το πιο σημαντικό είναι το μέλλον του ΑΠΟΕΛ. Έχω το ίδιο κίνητρο που έχω από την πρώτη μέρα και μέχρι σήμερα. Δεν ανησυχώ για το μέλλον μου».

«Είναι η πρωταθλήτρια, έχει τον ίδιο προπονητή, τους ίδιους ποδοσφαιριστές και έχουν ποιότητα ατομικά. Έχουμε εντοπίσει τις αδυναμίες της Χάποελ Μπερ Σέβα. Στο ποδόσφαιρο δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια. Σέβομαι τους αντίπαλους μου, όσο και αν προετοιμαστείς τα αποτελέσματα με Σούντοβα και Φλόρα μπορούν να έρθουν. Έδειξα δημόσια στους παίκτες μου τι δεν έπρεπε να κάνουν».

Καταλήγοντας τόνισε: «Τα παθήματα μας με Σούντουβα και Φλόρα μας έχουν δώσει δυνατά μαθήματα. Με αυτά που δίνουν οι παίκτες μου στην προπόνηση δεν φοβάμαι τίποτα»

Περισσότερα σε λίγο…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ