aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΜπάλογκ: «Υπήρχε χάος και δε με άφηναν να φύγω, στον ΑΠΟΕΛ με αγαπούσαν»

Μπάλογκ: «Υπήρχε χάος και δε με άφηναν να φύγω, στον ΑΠΟΕΛ με αγαπούσαν»

Δηλώσεις στην ουγγρική ιστοσελίδα «m.nemzetisport.hu» παραχώρησε ο Νόρμπερτ Μπάλογκ, ο οποίος αγωνίστηκε στον ΑΠΟΕΛ για μια σεζόν (2018-19) ως δανεικός από την Παλέρμο, πετυχαίνοντας ένα γκολ σε οκτώ παιχνίδια πρωταθλήματος.

Ο νεαρός Ούγγρος επιθετικός, που ανήκει πλέον στην Χαλ με την οποία υπέγραψε συμβόλαιο ενός χρόνου, με τον αγγλικό σύλλογο να έχει το δικαίωμα ανανέωσης για άλλη μία σεζόν, μίλησε και για το πέρασμά του από τον ΑΠΟΕΛ. «Αγωνίστηκα ως δανεισμός από την Παλέρμο, έπαιζα ποδόσφαιρο στην Κύπρο, περνούσα καλά με την ομάδα, σε προσωπικό επαγγελματικό επίπεδο και οι οπαδοί με αγαπούσαν, αλλά στο τέλος της σεζόν ο ιταλικός σύλλογος με ήθελε πίσω. Υπήρχε χάος. Φαινόταν όταν θα ξεκινούσαμε στη Serie B, οπότε δεν ήθελαν να αφήσουν τους παίκτες να φύγουν».

Θυμίζουμε ότι πανύψηλος φορ επέστρεψε στην ιταλική ομάδα με το τέλος του πρωταθλήματος της σεζόν 2018-19, ωστόσο έμεινε ελεύθερος λόγω των πολλών οικονομικών προβλημάτων που αντιμετώπιζε η ομάδα του αλλά και του υποβιβασμού της από την Serie A στην Serie C έπειτα από την πρόταση του Ιταλού αθλητικού εισαγγελέα, με την κατηγορία να αφορά σε… πειραγμένα βιβλία προκειμένου η ομάδα να πάρει άδεια συμμετοχής στα πρωταθλήματα από το 2015 ως το 2017.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ