aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΜπάλογκ: Τα €2.200.000, η απογοήτευση και το πείσμα

Μπάλογκ: Τα €2.200.000, η απογοήτευση και το πείσμα

Τον Ιανουάριο του 2016 η Παλέρμο πλήρωσε 2,2 εκατομμύρια ευρώ για να τον αγοράσει και ο Νόρμπερτ Μπάλογκ έγινε ο δεύτερος πιο διάσημος Ούγγρος ποδοσφαιριστής μετά τον Κρίστιαν Νέμεθ. Ο νεαρός επιθετικός αγωνίζεται στον ΑΠΟΕΛ ως δανεικός, όμως με το πέρας εννέα αγωνιστικών στο πρωτάθλημα δεν έχει ακόμα καταγράψει λεπτό συμμετοχής.

Ο Μπάλογκ μίλησε σε ιστοσελίδα της πατρίδας του για τα δεδομένα στην καριέρα του και δήλωσε πεισμωμένος για το μέλλον.

«Όταν με ρώτησαν αν ήθελα να πάω δανεικός, έπρεπε να το κάνω γιατί  έπρεπε να αγωνιστώ. Πήγα στον πρωταθλητή Κύπρου, στον ΑΠΟΕΛ. Νιώθω καλά, οι συνθήκες είναι ιδανικές, έχω καλή σχέση με τους συμπαίκτες μου. Οι πάντες είναι βοηθητικοί», ανέφερε αρχικά ο Μπάλογκ.

Ο Ούγγρος αγωνίστηκε πέρυσι μόλις οκτώ λεπτά με την Παλέρμο στη δεύτερη κατηγορία, επομένως θα έπρεπε να κτίσει ξανά δυναμική.

Διαβάστε επίσης: Άλλο εισηγήθηκε ο ΑΠΟΕΛ και για άλλο διαδήλωσε

«Είμαι καλά τώρα από πλευράς φυσικής κατάστασης, ευτυχώς οι τραυματισμοί πέρασαν. Μόνο οι αγώνες μου λείπουν για να φτάσω ξανά στο επίπεδο που ήμουν όταν αγωνιζόμουν στο πρωτάθλημα της Ουγγαρίας».

Για το γεγονός ότι δεν αγωνίστηκε ακόμη στο πρωτάθλημα: «Αγωνίστηκα σε ένα φιλικό προετοιμασίας όταν ήταν προπονητής ο Μπρούνο Μπαλταζάρ. Τα πήγα καλά, έκανα πολλές προσπάθειες αλλά δεν σκόραρα. Στη συνέχεια έφυγε ο προπονητής και υπήρξε μια αλλαγή στη δομή της ομάδας. Δεν είχα την ευκαιρία να αγωνιστώ. Είναι δύσκολο να μιλήσω και να απαντήσω στο ερώτημα σας. Μέχρι στιγμής δεν είχα την ευκαιρία να αποδείξω.

Διαβάστε επίσης: Τέτι-Τραμετσάνι: Το μετεγγραφικό πλάνο δράσης στον ΑΠΟΕΛ

Είμαι απογοητευμένος, αλλά δεν το βάζω κάτω. Εργάζομαι σκληρά για να τα καταφέρω. Δεν θα τα παρατήσω γιατί ξέρω πόσο ικανός είμαι. Από πού ήρθα και πόσο δούλεψα για να φτάσω μέχρι εδώ. Είναι αλήθεια ότι είμαι ακόμα νέος, αλλά ο χρόνος φεύγει γρήγορα και πρέπει να αγωνιστώ όσο το δυνατό περισσότερο. Δεν με ενδιαφέρει προς το παρόν το συμβόλαιο μου. Θέλω να καταφέρω να αγωνιστώ και το καλοκαίρι θα δούμε αν θα μείνω εδώ (σ.σ. στον ΑΠΟΕΛ), αν θα επιστρέψω στην Παλέρμο ή αν θα πάω σε άλλη ομάδα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ