aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΜπάλογκ: «Με τέτοιες συνθήκες δεν μπορούσαμε να ηττηθούμε»

Μπάλογκ: «Με τέτοιες συνθήκες δεν μπορούσαμε να ηττηθούμε»

Ο Νόρμπερτ Μπάλογκ παραχώρησε δηλώσεις σε ιστοσελίδα της πατρίδας του www.nemzetisport.hu, μετά την νίκη της ομάδας του επί του Απόλλωνα στο Τσίρειο (2-1).

Ο επιθετικός των γαλαζοκιτρίνων τόνισε ότι με τις συνθήκες που δημιούργησαν οι οπαδοί στην προπόνηση θα ήταν δύσκολο να ηττηθούν από τον Απόλλωνα, ενώ υπογράμμισε πως απολαμβάνει την ζωή στην Κύπρο και τον ΑΠΟΕΛ.

Αναλυτικά:

Για τους πανηγυρισμούς την Κυριακή το βράδυ μετά το ντέρμπι: «Θα μείνει στην μνήμη μας. Αναλύσαμε το παιχνίδι πολύ καλά κατά τη διάρκεια της εβδομάδας και γνωρίζαμε ότι αν κερδίζαμε θα ήμασταν στην κορυφή. Οι φίλαθλοι μας έδειξαν ότι δεν είχαμε ένα συνηθισμένο αγώνα. Ήρθαν πολλοί στην προπόνηση και με πυρσούς μας έδωσαν δύναμη. Με τέτοιες συνθήκες, φυσικά δεν μπορούσαμε να ηττηθούμε».

Για το αν νιώθει καλά στην Κύπρο: «Πολύ καλά όλοι με βοηθάνε και με υποστηρίζουν. Συνέβηκε στην Ιταλία, αγωνίστηκα σε 15 λεπτά και μετά ήμουν εκτός ομάδας για καιρό, αλλά εδώ έχω αρκετές ευκαιρίες. Από την αρχή νιώθω την στήριξη των προπονητών, του προσωπικού αλλά και των συμπαικτών μου. Ήταν τρομερή εμπειρία, την τελευταία φορά που σηκώθηκε για προθέρμανση ο κόσμος με χειροκροτούσε, μου έδωσε τεράστια ώθηση. Ήταν σαν να μου έλεγαν σε “εμπιστευόμαστε”. Τέτοια μικρά πράγματα που γίνονται γενικότερα μετράνε πάρα πολύ».

Για το αν παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο από τότε που έφυγε από την Ουγγαρία: «Την τελευταία φορά που ένιωθα καλά ήταν στην Ντεμπρετσέν. Τώρα νιώθω ότι συμβαίνει και πάλι αυτό. Όταν ήρθα στην Κύπρο, δεν μπορούσαν να μπω γήπεδο για δύο μήνες. Όχι γιατί ήμουν τραυματίας αλλά επειδή δεν είχα αγωνιστεί για αρκετό καιρό. Έπρεπε να κάνω υπομονή, να δουλέψω και να κτίζω βήμα βήμα. Ευτυχώς, τα κατάφερα και τώρα βοηθώ την ομάδα μου σκοράροντας όλο και περισσότερο. Νιώθω ευχαριστημένος».

Για το μέλλον του τόνισε: «Είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ. Μου αρέσει ο τρόπος που λειτουργεί ο σύλλογος, ο πρόεδρος βλέπει όλους τους αγώνες από το γήπεδο και πανηγυρίζει μαζί μας. Ο προσωπικός μου στόχος είναι να συνεχίσω να δουλεύω και να αποφύγω τους τραυματισμούς και να γίνομαι καλύτερος. Στο τέλος της χρονιάς θα σκεφτούμε τι θα γίνει».

Για το αν μπορεί να φανταστεί μια παρόμοια καριέρα με αυτήν του Ρόλαντ Σάλαϊ που τώρα βρίσκεται στην Μπουντεσλίγκα ανέφερε: «Δεν νομίζω ότι μπορούμε να κάνουμε τον παραλληλισμό. Εντελώς διαφορετικός χαρακτήρας και παίζει σε άλλη θέση. Είναι εξαιρετικός παίκτης με φοβερή τεχνική αλλά το παιχνίδι μας είναι πολύ διαφορετικό. Στον ΑΠΟΕΛ έκανε τρομερή δουλειά, εξελίχθηκε αλλά δεν σημαίνει απαραίτητα ότι θέλω να ακολουθήσω τον ίδιο δρόμο. Πάντα προσπαθώ να γίνομαι καλύτερος και θα δούμε που θα οδηγήσει».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ