aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΜπάκχαρ: «Τεράστια εμπειρία ο ΑΠΟΕΛ, στόχος μας οι ομίλοι»

Μπάκχαρ: «Τεράστια εμπειρία ο ΑΠΟΕΛ, στόχος μας οι ομίλοι»

Ο προπονητής της Χαπόελ Μπερ Σέβα, Μπαράκ Μπακχάρ παραχώρησε συνέντευξη Τύπου με αφορμή το αυριανό παιχνίδι απέναντι στον ΑΠΟΕΛ (20:00) ανέφερθηκε με τα καλύτερα λόγια προς την ομάδα του ΑΠΟΕΛ τονίζοντας ότι είναι ομάδα με εμπειρία του Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ πρόσθεσε ότι ο στόχος της ομάδας του είανι η είσοδος στους ομίλους.

Αναλυτικά:

«Είναι ένα παιχνίδι τεράστιας σημασίας, δεν σκεφτόμαστε αρνητικά, μόνο πως να κάνουμε την δουλειά. Θα αντιμετωπίσουμε μια ομάδα που είναι τόσο δυνατή όσο η Δυναμό Ζάγκρεμπ, και σε αυτούς θα επικεντρωθούμε. Αυτή τη στιγμή ασχολούμαι μόνο με το παιχνίδι, έχουμε τρεις τερματοφύλακες στο ρόστερ και αυτό είναι όλο».

«Δεν ξέρω, αλλά θα συναντήσουμε ένα εξαιρετικό σύλλογο που έπαιξε στο Τσάμπιονς Λιγκ και έχει έμπειρους παίκτες. Είναι δυνατή ομάδα, αλλά θα προετοιμαστούμε και θα κάνουμε αυτό που νομίζουμε ότι είναι καλύτερο, έχουμε εμπιστοσύνη στους εαυτούς μας. Ο στόχος μας είναι οι ομίλοι, αλλά δεν θέλω να σκέφτομαι τόσο μπροστά. Θα προσπαθήσουμε να ανακατασκευάσουμε το πρώτο ημίχρονο του αγώνα με την Ντιναμό».

«Παίκτες αρχίζουν να επιστρέφουν και όσο αφορά αυτό έχουμε την πλειοψηφία των παικτών μαζί μας και αυτό είναι ενθαρρυντικό. Νομίζω ότι είμαστε σε ένα καλό δρόμο και νιώθω ότι οι παίκτες έκαναν καλή προπόνηση αυτή την εβδομάδα και θα φέρουν την ηρεμία πίσω στο σύλλογο. Πιστεύω ότι το στάδιο θα είναι σχεδόν γεμάτο, και θα είμαστε χαρούμενοι που αυτό θα συμβεί και απέναντι στους Κύπριους».

Από την πλευρά του ο αρχηγός της Χάποελ Μπερ Σεβά, Σιρ Τζέντεκ είπε:

«Για εμάς δεν είναι μόνο η άμυνα, θα κάνουμε ομαδική δουλειά. Όποιους και αν επιλέξει ο προπονητής θα κάνουν ότι είναι δυνατό για να τον βοηθήσουν. Νιώθω ότι προχωρούμε και βελτιωνόμαστε. Όσο περνούν τα παιχνίδια νιώθω καλά και ελπίζω να συνεχίσω έτσι. Δεν μένουμε στις αποτυχίες, σκεφτόμαστε μόνο το επόμενο παιχνίδι».

«Υπάρχει καλή ατμόσφαιρα στα αποδυτήρια με αφοσιωμένους παίκτες. Ξέρουμε πως να διαχειριστούμε τις αλλαγές, είμαστε συνδεδεμένοι και ελπίζουμε ότι τα πράγματα θα συνεχίσουν να είναι καλά. Δεν υποτιμούμε κανένα αντίπαλο, ο Μπακχάρ μας προετοιμάζει καλά για κάθε αγώνα».

Σχολιάσε και την τελευταία μετεγγραφή της ομάδας του, τον Αρίελ Αρούς τονίζοντας: « Είναι ένας πολύ θετικός τύπος, ένας πραγματικός επαγγελματίας και είμαι σίγουρος ότι στην πορεία θα μας βοηθήσει».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ