aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑζέροι: «Παραιτήθηκε λόγω διαφωνιών ο Ντολ»

Αζέροι: «Παραιτήθηκε λόγω διαφωνιών ο Ντολ»

Επί καθημερινής βάσης είναι τα δημοσιεύματα στο Αζερμπαϊτζάν που αφορούν τον ΑΠΟΕΛ αφού την ερχόμενη Πέμπτη (7/11) η Καραμπάχ αντιμετωπίζει τον ΑΠΟΕΛ στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ.

Οι Αζέροι «μυρίστηκαν» το μπέρδεμα που επικρατεί στον «Αρχάγγελο» σε σχέση με την πρόθεση της διοίκησης των γαλαζοκιτρίνων να ενισχύσει το τεχνικό επιτελείο της ομάδας και την άρνηση του Τόμας Ντολ, όμως κάποια ρεπορτάζ αποδεικνύονται αναξιόπιστα. Η ιστοσελίδα fanat.az παραθέτει τα γεγονότα ως έχουν. Σημείωνει τις ενστάσεις του Γερμανού προπονητή μετά το τέλος της αναμέτρησης με τη Νέα Σαλαμίνα στην επιθυμία της διοίκησης για πρόσληψη του Λούκα Χατζηλούκα στο πόστο του βοηθού προπονητή.

Μάλιστα, δημοσιεύει επιγραμματικά και τα όσα ανέφερε ο Τόμας Ντολ σχετικά με την ικανοποίησή του για το τεχνικό επιτελείο της ομάδας. Η newsport.az, από την άλλη, κάνει αναφορά για επιστολή παραίτησης του Τόμας Ντολ στη διοίκηση του ΑΠΟΕΛ μετά τη διαφωνία που προέκυψε στο εν λόγω ζήτημα. Τονίζει, δε, ότι η διοίκηση των πρωταθλητών Κύπρου θα εξετάσει την παραίτηση του Ντολ.

Κάπως τα μπέρδεψαν οι Αζέροι, ενώ θυμίζουμε πως μετά το τέλος του αγώνα στο Μπακού για την 3η αγωνιστική της διοργάνωσης ο Τόμας Ντολ μίλησε σε έντονο ύφος σε Αζέρο δημοσιογράφο, ο οποίος του ανέφερε αν ευσταθούσαν οι φήμες που τον ήθελαν να αποχωρεί σε περίπτωση ήττας στο Αζερμπαϊτζάν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ