aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑξιολογεί και αποφασίζει

Αξιολογεί και αποφασίζει

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Στη σημερινή προπόνηση θα αξιολογηθεί η κατάσταση των διεθνών ποδοσφαιριστών και ως εκ τούτου θα κρίνει ο Τόμας Κρίστιανσεν σε ποιους και πόσο μπορεί να υπολογίζει στο επικείμενο παιχνίδι με την ΑΕΖ που θα διεξαχθεί στο Παφιακό (Σάββατο, 18:00). Εκτός από τα λεπτά συμμετοχής, είναι στη μέση και τα δύο συνεχόμενα ταξίδια, γεγονός που προκαλεί κούραση.

Ο Κωστάκης Αρτυματάς είναι ο μοναδικός από τους πέντε ποδοσφαιριστές που κλήθηκαν στην Εθνική μας ομάδα και αγωνίσθηκε βασικός στις αναμετρήσεις απέναντι στην Ελλάδα και στη Βοσνία/Ερζεγοβίνη, μετρώντας 163 λεπτά.

Ο Γιώργος Εφραίμ, που έπαιξε στο προχθεσινό ματς ως αλλαγή για 18 λεπτά, είχε βρεθεί στις πρώτες επιλογές του Χριστάκη Χριστοφόρου στην αναμέτρηση με την Ελλάδα. Το κοντέρ του «έγραψε» συνολικά 108 λεπτά.

Οι Πιέρος Σωτηρίου και Νεκτάριος Αλεξάνδρου αγωνίστηκαν σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης με τη Βοσνία/Ερζεγοβίνη. Ο Γιώργος Μερκής είναι ο μοναδικός που δεν χρησιμοποιήθηκε ούτε λεπτό από τον ομοσπονδιακό τεχνικό μας, οπότε είναι και πιο ξεκούραστος σε σχέση με τους υπόλοιπους.

Στις προπονήσεις επιστρέφουν σήμερα και οι Βασίλης Παπαφώτης, Νικόλας Ιωάννου, που είχαν υποχρεώσεις με την Εθνική μας ομάδα των Ελπίδων.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ