aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑυγουστή: «Συγνώμη, δικιά μου η ευθύνη»

Αυγουστή: «Συγνώμη, δικιά μου η ευθύνη»

Την ευθύνη της κάκιστης εμφάνισης και της βαριάς ήττας από την Ανόρθωση με 4-1 ανέλαβε ο Σωφρόνης Αυγουστή. Ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ χαρακτήρισε κακή ημέρα για την ομάδα του τη σημερινή και σημείωσε πως θα πρέπει να αλλάξουν πολλά ενόψει του αγώνα της Τετάρτης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις
«Να απολογηθούμε στον κόσμο μας. Είναι βαρύ το αποτέλεσμα και είναι η δική μου η ευθύνη. Από αύριο αρχίζουμε προετοιμασία για το ματς της Τετάρτης. Είχαμε μια πολύ κακή ημέρα και πρέπει σε τρεις ημέρες να είμαστε έτοιμοι να κερδίσουμε τις πρώτες και δεύτερες μπάλες και να είμαστε πιο αποφασιστικοί. Για ακόμη μια φορά συγνώμη».

Τι πρέπει να αλλάξει ο ΑΠΟΕΛ για να πάρει την πρόκριση; «Τα δεδομένα είναι εκεί. Εμείς οι ίδιοι πρέπει να αλλάξουμε. Εμείς οι ίδιοι θα έρθουμε εδώ, εμείς οι ίδιοι θα μπούμε στον αγωνιστικό χώρο. Να είμαστε από το πρώτο λεπτό απαιτητικοί για να μπούμε στο παιχνίδι για να μπορέσουμε να πάρουμε την πρόκριση για να περάσουμε στον επόμενο γύρο».

Αν το αποτέλεσμα αυτό μπορεί να λειτουργήσει ως αφύπνιση για τους παίκτες: «Αυτά τα ντέρμπι κρύβουν αρκετές παγίδες και κρίνονται στις λεπτομέρειες. Σήμερα, όλες οι λεπτομέρειες δεν ήταν με το μέρος μας. Ελπίζουμε να τα καταφέρουμε να τις κάνουμε να γυρίσουν με το μέρος μας, για να πάρουμε την πρόκριση. Είναι ένα βαρύ αποτέλεσμα, μας προβληματίζει πάρα πολύ, πρέπει σε τρεις μέρες να είμαστε έτοιμοι για το παιχνίδι του Κυπέλλου».

Για τον τραυματισμό του Κβιλιτάια: «Θα δούμε αύριο τις εξετάσεις, αλλά θα είναι πάρα πολύ δύσκολο για το παιχνίδι της Τετάρτης».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ