aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑυγουστή: «Ρισκάραμε και δικαιωθήκαμε. Μπήκαμε στο σωστό δρόμο…»

Αυγουστή: «Ρισκάραμε και δικαιωθήκαμε. Μπήκαμε στο σωστό δρόμο…»

Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές του για την τεράστια προσπάθεια και τη νίκη επί της ΑΕΛ μοίρασε ο Σωφρόνης Αυγουστή. Ο τεχνικός του ΑΠΟΕΛ μιλώντας μετά την σπουδαία επιτυχία της ομάδας του (3-2) τόνισε ότι μέτρησε η ποιότητα των γαλαζοκιτρίνων της Λευκωσίας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

«Έγινε ένα πολύ ωραίο παιχνίδι, ντέρμπι από τα παλιά με ωραία ατμόσφαιρα. Ξέρουμε ότι κάναμε λάθη στο πρώτο ημίχρονο. Το πιο σημαντικό είναι πως οι παίκτες κατάλαβαν ότι μας στοίχισαν αυτά τα λάθη. Βελτιωθήκαμε και πήραμε μια σημαντική νίκη, όχι μόνο βαθμολογικά. Αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθεια που κάνουμε και δίκαια ανεβαίνουμε σκαλοπάτι με σκαλοπάτι. Να μείνουμε προσγειωμένοι για το παιχνίδι της Τετάρτης και να δούμε με πιο αισιοδοξία τη συνέχεια και πρώτα τον στόχο της εξάδας και προχωρούμε. Να ευχαριστήσω τον κόσμο που μας στήριξε ακόμα και όταν μείναμε πίσω στο σκορ δύο φορές. Ξανά συγχαρητήρια σε όλους που είδαμε ένα ντέρμπι από τα παλιά».

Tι άλλαξε στην επανάληψη: «Έπαιξε σημαντικό όλο η ποιότητα που έχουμε στην ομάδα. Αλλάξαμε πράγματα, ρισκάραμε και στο τέλος δικαιωθήκαμε. Είδατε ότι οι παίκτες που ήρθαν μας βοηθάνε. Ξέρουμε τι ποιότητα και πάστα έχει ο Σαρφό. Χρειαζόμαστε όλους τους παίκτες για τη δύσκολη συνέχεια».

Για τα γκολ των επιθετικών: «Μπήκαμε στο σωστό δρόμο. Εγώ προσωπικά τους έβλεπα στις προπονήσεις ότι έκαναν μεγάλη προσπάθεια. Αυτή τη στιγμή βλέπουμε ότι μπαίνουμε στον αγωνιστικό χώρο και ξέρουμε τι να κάνουμε στο γήπεδο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ