aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑυγουστή: «Με όσα έγιναν ψες ήμουν σίγουρος για τη νίκη»

Αυγουστή: «Με όσα έγιναν ψες ήμουν σίγουρος για τη νίκη»

Βέβαιος για νίκη του ΑΠΟΕΛ επί της Ομόνοιας ήταν ο Σωφρόνης Αυγουστή. Ο προπονητής των γαλαζοκιτρίνων μιλώντας μετά την επιβλητική νίκη με 4-2 επί των πρασίνων στο ντέρμπι «αιωνίων» ανέφερε πως το άριστο κλίμα στο ξενοδοχείο όπου κατέλυσε η αποστολή το βράδυ των Χριστουγέννων τον έπεισε για επιτυχία στη σημερινή αναμέτρηση.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

«Σίγουρα από την απόδοση και των δύο ομάδων νομίζω δεν θα ξαναζήσουν την Box Day. Οι παίκτες της ομάδας μας κατάφεραν να πετύχουν μια επιτυχία σε ένα παιχνίδι που θα μείνει στην ιστορία. Ήταν ένα παιχνίδι με αρκετό τρέξιμο. Αυτή η νίκη είναι για τους παίκτες, ήμουν σίγουρος ότι θα κέρδιζαν και ο λόγος είναι ένας. Χθες βράδυ μείναμε σε ξενοδοχείο και έκαναν κάτι πράγματα που περάσαμε πολύ ωραίο. Το τι έγινε χθες βράδυ με έκανε να πιστέψω ότι θα κερδίσουμε σήμερα. Τώρα, θα ξεκουραστούμε για τέσσερις μέρες, να περάσουν χρόνο με τις οικογένειές τους και να έρθουν πίσω να δουλέψουμε γιατί όπως φάνηκε χρειάζεται πολλή προσπάθεια για να κερδίσεις κάθε παιχνίδι. Ευχαριστώ τον κόσμο για την στήριξη που είχαμε σήμερα»

Αλλάζουν οι στόχοι για τον ΑΠΟΕΛ: «Οι στόχοι του ΑΠΟΕΛ πάντα είναι οι ίδιοι. Δεν είναι εύκολο να κάνεις μεγάλο σερί. Μπορούσαμε να πάρουμε περισσότερους βαθμούς σε κάποια παιχνίδια. Ο πίνακας γράφει ότι έχουμε 20 βαθμούς και θα προσπαθήσουμε για περισσότερους στη συνέχεια. Πίστευα ότι θα βρει τον δρόμο της η ομάδα γιατί δημιουργούσαμε ευκαιρίες».

Πού ήταν κρυμμένος αυτός ο Εντογκαλά και αν μπορείτε να μας πείτε περισσότερα για το τι έγινε χθες βράδυ: «Βλέπω αυτό ακριβώς που θέλω στο γήπεδο. Ήρθε στην ομάδα για να δώσει το κάτι παραπάνω και έδειξε ότι μπορεί να το κάνει. Για χθες βράδυ, αν η ομάδα το δημοσιεύσει ήταν πάρα πολύ καλό γιατί δεν ήταν εύκολο να κρατήσεις τους παίκτες μακριά από τις οικογένειές τους. Μείναμε συγκεντρωμένοι και για αυτό κερδίσαμε».

Για τις μετεγγραφές και αν θα γίνει άλλη ενίσχυση πέραν από κεντρικό αμυντικό: «Θα έχω συνάντηση με τον πρόεδρο να συζητήσουμε κάποια πράγματα. Υπάρχει υλικό στην ομάδα, υπάρχουν κάποιες λεπτομέρειες που θέλουμε να βελτιώσουμε. Δείτε ποιοι παίκτες ήταν εκτός σήμερα, μπορούν να παίξουν βασικοί σε οποιαδήποτε άλλη κυπριακή ομάδα».

Ένα σχόλιο για τον Γιάννη Σατσιά: «Έχει καλό δάσκαλο στο σπίτι. Όταν υπάρχει κάποιος στο σπίτι που δίνει παιδεία στο παιδί του τότε φαίνεται στο γήπεδο. Είτε αγωνίζεται είτε είναι στον πάγκο είναι έτοιμος να βοηθήσει την ομάδα ανά πάσα στιγμή. Αυτό αρχίζει από την παιδεία που πήρε από τον πατέρα του»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ