aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑυγουστή: «Ήταν ονόματα, τώρα είναι ποδοσφαιριστές»

Αυγουστή: «Ήταν ονόματα, τώρα είναι ποδοσφαιριστές»

Ευχαριστημένος έμεινε από την εμφάνιση των παικτών του ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ Σωφρόνης Αυγουστή, όπως ανέφερε μετά την ισοπαλία (1-1) κόντρα στον Απόλλωνα. Όπως είπε, έκαναν μεγάλη προσπάθεια και είναι κρίμα ότι η ομάδα του δέχτηκε γκολ στη μια τελική των φιλοξενουμένων στον στόχο, και έχασε έτσι δύο πολύτιμους βαθμούς.

Σχολίασε επίσης το γεγονός ότι η ομάδα του δεν σκοράρει παρά το ότι έχει ποιοτικούς επιθετικούς, τονίζοντας ότι, όταν οι παίκτες αυτοί ήρθαν ήταν ονόματα. Τώρα, άρχισαν και γίνονται ποδοσφαιριστές, ανέφερε, στον δικό του ρυθμό και τρόπο παιχνιδιού.

Όσα δήλωσε ο Σωφρόνης Αυγουστή:

Αρχικά είπε: «Ήταν ένα ντέρμπι που κρίθηκε σε κάποιες λεπτομέρειες και ήρθαμε στο 1-1. Σίγουρα είμαστε απογοητευμένοι από το αποτέλεσμα. Παίξαμε πάρα πολύ καλό ποδόσφαιρο. Ποτέ δεν μπαίνουμε στο ματς για την ισοπαλία. Έγινε μεγάλη προσπάθεια από τους παίκτες. Σιγά σιγά οι παίκτες έχουν αντιληφθεί τον τρόπο παιχνιδιού μου και τον εφαρμόζουν στον αγωνιστικό χώρο. Με αυτά που κάνουμε στον αγωνιστικό χώρο, νομίζω κάποια πράγματα θα αλλάξουν. Με μια τελική στον στόχο δεχτήκαμε γκολ, είναι κρίμα. Οι δηλώσεις του συναδέλφου για την ομάδα μου ήταν εξαιρετικές. Χάσαμε δυο πολύτιμους βαθμούς και βλέπουμε τη συνέχεια.»

Για τη μετεγγραφική ενίσχυση: «Είναι πολύ καλό το υλικό της ομάδας. Ο ΑΠΟΕΛ θέλει κάποιες προσθήκες σε κάποιες θέσεις που θα μας δώσουν μεγαλύτερη δυναμική. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ότι το καλύτερο για να δυναμώσουμε ακόμη περισσότερο».

Για το γεγονός ότι δεν σκοράρει εύκολα ο ΑΠΟΕΛ παρά το γεγονός ότι έχει ποιοτικούς επιθετικούς: «Να μην ξεχνάμε τα ονόματα, όταν ήρθαν ήταν ονόματα, τώρα είναι ποδοσφαιριστές. Ήταν ονόματα. Άρχισαν και γίνονται ποδοσφαιριστές στον δικό μου ρυθμό, τον δικό μου τρόπο παιχνιδιού».

Για το ότι θα αντικαταστηθεί ο Σάντος στο ρόστερ: «Βλέπουμε ότι γίνεται μεγάλη προσπάθεια από τους στόπερ μας, και ο Σάβιτς ξέρετε καλά πού βρισκόταν πριν έρθω, ο Καρώ και ο Βινίσιους δίνουν αρκετές προσάθειες. Θα προσπαθήοσυμε να κάνουμε ό,τι καλύτερο για να δυναμώσουμε ακόμη περισσότερο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ