aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑυγουστή: «Είμαστε αδικαιολόγητοι, η ευθύνη βαραίνει εμένα»

Αυγουστή: «Είμαστε αδικαιολόγητοι, η ευθύνη βαραίνει εμένα»

Συγνώμη από τον κόσμο του ΑΠΟΕΛ ζήτησε μετά την ήττα από την Πάφο ο Σωφρόνης Αυγουστή. Ο προπονητής των γαλαζοκιτρίνων σημείωσε πως πλήρωσαν τις αδυναμίες τους και ανέλαβε την ευθύνη της αποτυχίας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

«Ό,τι δείξαμε στον αγωνιστικό χώρο, πήραμε. Είμαστε αδικαιολόγητοι γιατί σε ένα κρίσιμο παιχνίδι παρουσιαστήκαμε ανέτοιμοι. Αυτό βαραίνει εμένα, η ευθύνη είναι δική μου. Για ένα ακόμα παιχνίδι πληρώσαμε τις αδυναμίες μας. Αυτή η χρονιά είναι μεγάλο παράδειγμα για την χρονιά που έρχεται. Δεν καταφέραμε να βγούμε στο Τσάμπιονς Λιγκ και αυτό θα είναι το κίνητρο για τη νέα χρονιά, αυτό θα επιδιώξουμε. Δεν υπάρχουν πολλά λόγια, ένα μεγάλο συγνώμη στον κόσμο. Να δούμε τι έφταιξε στα τελευταία τρία παιχνίδια και δεν καταφέραμε να κερδίσουμε και να δούμε την προετοιμασία για να είμαστε όσο το δυνατό πιο έτοιμη για τη νέα χρονιά. Τίποτα άλλο, ένα συγνώμη στον κόσμο που ήρθε ακόμα μια φορά. Αυτοί ήρθαν, φαίνεται εμείς ξεχάσαμε ότι παίζαμε σήμερα ένα κρίσιμο παιχνίδι στην Πάφο».

Η χρονιά είναι αποτυχημένη; «Όταν είσαι εδώ και διεκδικείς πρωτάθλημα και τώρα την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ και δεν τα καταφέρνεις… Σίγουρα κλειδώσαμε Ευρωπαϊκό εισιτήριο, ήταν μια δύσκολη προσπάθεια αλλά από εμάς χάθηκαν αυτοί οι δυο στόχοι και αυτό μας προβληματίζει. Για ακόμα ένα παιχνίδι βρεθήκαμε πίσω στο σκορ πριν καλά-καλά καταλάβουμε τι γίνεται. Αυτά πρέπει να αναλύσουμε στον Αρχάγγελο για να ετοιμάσουμε μια ομάδα πιο δυνατή”.

Λήγουν 8-9 συμβόλαια, ενώ από τους παίκτες που έχουν συμβόλαια ίσως κάποιοι δεν πρέπει να αισθάνονται άνετα; «Θα το συζητήσουμε με τη διοίκηση και θα πάρουμε τις καλύτερες αποφάσεις για το μέλλον της ομάδας».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ