aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑυγουστή: «Είχαμε αντιπαραθέσεις με τον κόσμο του ΑΠΟΕΛ, το εκτιμώ πολύ που είναι δίπλα μου»

Αυγουστή: «Είχαμε αντιπαραθέσεις με τον κόσμο του ΑΠΟΕΛ, το εκτιμώ πολύ που είναι δίπλα μου»

Την εκτίμηση του προς τον κόσμο του ΑΠΟΕΛ για το γεγονός πως από την πρώτη στιγμή στάθηκαν στο πλευρό του με στόχο να επαναφέρουν την ομάδα στον δρόμο των επιτυχιών εξέφρασε ο Σωφρόνης Αυγουστή. Ο τεχνικός των γαλαζοκιτρίνων μιλώντας στην εκπομπή «Χωρίς VAR» σημείωσε πως παρά τις αντιπαραθέσεις που είχε με τον κόσμο του ΑΠΟΕΛ τα προηγούμενα χρόνια στηρίζουν από την αρχή τη δουλειά του.

Η σχετική τοποθέτηση: «Ξέρω που έχω έρθει, ήξερα πως θα είναι δύσκολα τα πράγματα. Κάθε προπονητής δουλεύει με τη δική του φιλοσοφία, θα ήταν καλό να κερδίζαμε από την αρχή, αλλά δεν ήρθε αυτό. Δουλέψαμε πάρα πολύ, μας στήριξε ο κόσμος. Μην ξεχνάμε πως είχαμε αντιπαραθέσεις τα προηγούμενα χρόνια. Ήμουν σε ομάδα που διεκδικούσαμε τον τίτλο και το εκτιμώ πολύ, ο κόσμος είναι δίπλα μου. Από την πρώτη στιγμή που ήρθα στην ομάδα ο κόσμος είναι δίπλα μας και μας στηρίζει. Σημασία έχει να υλοποιήσουμε τους στόχους μας».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ