aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑυγουστή: «Δεν φοβάμαι να πω ότι πάμε για πρωτάθλημα, αλλά…»

Αυγουστή: «Δεν φοβάμαι να πω ότι πάμε για πρωτάθλημα, αλλά…»

Βήμα – βήμα, παιχνίδι με παιχνίδι είναι το σύνθημα του Σωφρόνη Αυγουστή μετά το τέλος του αγώνα με τον Εθνικό που βρήκε τον ΑΠΟΕΛ να πανηγυρίζει μια δύσκολη αλλά υπερπολύτιμη νίκη με 2-1.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

Για τη νίκη επί του Εθνικού: «Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μας για τη δύσκολη νίκη. Βλέπουμε από σήμερα το παιχνίδι με τον Άρη. Δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι για καμιά ομάδα. Με δύο νίκες και δύο ήττες αλλάζουν τα δεδομένα. Στόχος μας είναι μόνο το επόμενο παιχνίδι, που είναι τελικός. Πάμε να κερδίσουμε τον Άρη. Σημαντική ήταν η αντίδραση των ποδοσφαιριστών μετά την ισοφάριση, δεν είχαμε πολύ χρόνο, όμως τα καταφέραμε. Μας στοίχισαν οι αναγκαστικές αλλαγές, θα προσπαθήσουμε να γίνουμε πιο αποτελεσματικοί και βελτιωμένοι, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο. Ευχαριστώ τον κόσμο, στις δύσκολες στιγμές μας βοήθησε και συνεχίζουμε»

Για τη σοβαρότητα των τραυματισμών: «Εύχομαι να μην είναι κάτι το σοβαρό και να μην τους χάσουμε για μεγάλο χρονικό διάστημα».

Πώς περιμένει ο ίδιος το μέλλον του ΑΠΟΕΛ: «Στόχος μας μόνο το επόμενο παιχνίδι. Δεν είμαι από αυτούς που φοβούνται να πουν ότι πάμε για πρωτάθλημα, αλλά επειδή αυτή τη στιγμή είμαστε μακριά, στόχος είναι το επόμενο παιχνίδι. Αυτό πρέπει να βλέπουμε και παιχνίδι με παιχνίδι να κτίζουμε. Με Σαλαμίνα, ΠΑΕΕΚ, Ανόρθωση που 100% δεν έπρεπε να χάσουμε και σήμερα. Πρέπει να πάμε συγκεντρωμένοι με τον Άρη να δώσουμε συνέχεια. Είδαμε πως αλλάζουν τα δεδομένα στη βαθμολογία με δύο νίκες. Είναι δύσκολο πρωτάθλημα, όλες οι ομάδες είναι πολύ καλές. Δεν υπάρχει ομάδα που να μπορείς να την κερδίσεις εύκολα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ