aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑυγουστή: «Μπορούσαμε να κερδίσουμε, στόχος οι τρεις βαθμοί με την Ομόνοια»

Αυγουστή: «Μπορούσαμε να κερδίσουμε, στόχος οι τρεις βαθμοί με την Ομόνοια»

Στο γεγονός ότι ο ΑΠΟΕΛ θα μπορούσε να κερδίσει στο δεύτερο ημίχρονο, αφού η ΑΕΚ δεν κατάφερε να σκοράρει στο πρώτο, στάθηκε ο Σωφρόνης Αυγουστή μετά την μεταξύ των δύο ομάδων ισοπαλία.

Όπως τόνισε, στο δεύτερο μέρος οι γαλαζοκίτρινοι διόρθωσαν κάποια πράγματα, ισορρόπησαν και θα μπορούσαν να σκοράρουν, αν ήταν λίγο πιο προσεκτικοί.

Όσα δήλωσε ο Σωφρόνης Αυγουστή:

Αρχικά είπε: «Ξέραμε πολύ καλά πόσο σημαντικό ήταν το παιχνίδι. Ο αντίπαλος ήταν καλύτερος από εμάς στο πρώτο ημίχρονο. Αλλάξαμε κάποια πράγματα και νομίζω στο δεύτερο ημίχρονο ισορροπήσαμε κι αν ήμασταν λίγο πιο προσεκτικοί θα μπορούσαμε να σκοράρουμε. Ξέρουμε πολύ καλά ότι είναι μακρύς ο δρόμος, υπάρχουν πάρα πολλά παιχνίδια. Φύγαμε από μια δύσκολη έδρα και τώρα επικεντρωνόμαστε στο παιχνίδι με την Ομόνοια, με στόχο τους τρεις βαθμούς. Καλή συνέχεια στην ΑΕΚ. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον κόσμο και τους θέλουμε μαζί μας και στο παιχνίδι με την Ομόνοια».

Για τη βελτίωση που έδειξε η ομάδα στην επανάληψη: «Κλείσαμε πιο πολλούς χώρους γιατί στο πρώτο ημίχρονο ο αντίπαλος έβρισκε χώρους και έπαιζε χωρίς πίεση. Στο δεύτερο ημίχρονο μπορούσαμε να κερδίσουμε το παιχνίδι».

Για την εμφάνιση του πρώτου ημιχρόνου: «Κάποιες φορές δεν σου βγαίνουν τα πράγματα όπως τα περιμένεις στο γήπεδο. Ευτυχώς ο αντίπαλος δεν σκόραρε και καταφέραμε στο δεύτερο ημίχρονο και διορθώσαμε κάποια πράγματα. Καταφέραμε και δεν χάσαμε και είναι σημαντικό γιατί ξέρουμε πόσο δύσκολη είναι η Αρένα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ