aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑυγουστή: «Αν κρίνει η διοίκηση και ο κόσμος, τον πρώτο λόγο ο ΑΠΟΕΛ»

Αυγουστή: «Αν κρίνει η διοίκηση και ο κόσμος, τον πρώτο λόγο ο ΑΠΟΕΛ»

Βέβαιος για τη δυναμική της ομάδας του δήλωσε ο Σωφρόνης Αυγουστή μετά τη μεγάλη νίκη επί της Ομόνοιας με 4-2. Ο Κύπριος τεχνικός τόνισε πως προετοιμάζονται για καυτές μάχες στα πλέι οφ και έριξε το μπαλάκι στη διοίκηση για το μέλλον του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

«Αρχικά, θέλω να πω πως πρέπει να σταματήσει ο πόλεμος στην Ουκρανία, να μην χάνονται ζωές. Ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι, η νίκη μας ήταν δίκαιη, ήμασταν καλύτεροι από τον αντίπαλο. Από εδώ και πέρα είναι όλοι τελικοί, είναι διαφορετικά τα πλέι οφ αυτή την χρονιά, βλέπουμε ότι έμενε στο δεύτερο γκρουπ η Ομόνοια. Είναι τρεις βαθμοί για μας και τίποτα περισσότερο. Πρέπει από εδώ και πέρα σε κάθε παιχνίδι να παίρνουμε τους βαθμούς. Πρέπει να αποφύγουμε κάποια λάθη και ευτυχώς σήμερα κάποια λάθη που είχαμε δεν τα πληρώσαμε. Κέρδισαν οι παίκτες μας δύο ημέρες ρεπό και από Δευτέρας θα δούμε που είμαστε και με ποιον θα παίξουμε».

Για τη συνέχεια του πρωταθλήματος: «Δεν σας κρύβω πως η ομάδα μας είναι πολύ δυνατή, έχουμε βρει ρυθμό, δείξαμε αντίδραση μετά από μια αποτυχία. Κρατάμε τους τρεις βαθμούς και αρχίζουμε δουλειά από Δευτέρα».

Εάν βλέπει τον εαυτό του και την επόμενη σεζόν στον ΑΠΟΕΛ αφού η ομάδα κερδίζει, παίζει καλά και ο κόσμος είναι ευχαριστημένος: «Δεν είναι τώρα η στιγμή για αυτά, δεν με απασχολεί. Αν κρίνει η διοίκηση και ο κόσμος πως είμαι ο κατάλληλος για να μείνω, τον πρώτο λόγο έχει ο ΑΠΟΕΛ».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ