aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑυγουστή: «Αν δεν υπήρχε είναι κρίμα γιατί χάλασε μια καλή εικόνα»

Αυγουστή: «Αν δεν υπήρχε είναι κρίμα γιατί χάλασε μια καλή εικόνα»

Άδικο για τον ΑΠΟΕΛ χαρακτήρισε το ισόπαλο 2-2 με τη Δόξα ο Σωφρόνης Αυγουστή. Ο Κύπριος τεχνικός των γαλαζοκιτρίνων σημείωσε πως η ομάδα του ήταν κυρίαρχη και έδειξε ότι άλλαξε εικόνα, ενώ σχολίασε έμμεσα και τη φάση του καταλογισμού πέναλτι υπέρ της Δόξας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

«Είχαμε ένα δύσκολο παιχνίδι. Δείξαμε ότι αλλάξαμε πολλά. Ήμασταν κυρίαρχοι. Μας αδικεί το αποτέλεσμα. Συγχαρητήρια στους παίκτες και στον κόσμο.

Αυτό που πρέπει να κρατήσουμε είναι η προσπάθεια που κάνουμε μέχρι το τέλος. Δεν πρέπει να βλέπουμε πίσω. Πρέπει να πάρουμε επειγόντως αποτελέσματα. Να συγκεντρωθούμε για το επόμενο παιχνίδι.

Σίγουρα υπάρχει προβληματισμός για τα αγωνιστικά προβλήματα. Τα παιδιά που αγωνίστηκαν δεν νομίζω ότι δεν πήγαν καλά. Μας έλειπε λίγο η τελική προσπάθεια για να καταφέρουμε να βάλουμε και ένα δεύτερο γκολ την στιγμή που προηγηθήκαμε, αλλά δεν θα μπω στη διαδικασία αυτό δεν με αφορά για τις φάσεις. Όμως είναι κρίμα, γιατί αν πράγματι δεν υπήρχε κάτι έχει χαλάσει μια εικόνα της ομάδας μας που ήταν πολύ καλή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ