aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑυγουστή: «Αλλάζουν τα αποδυτήρια, με χαροποιεί αυτό που βλέπω»

Αυγουστή: «Αλλάζουν τα αποδυτήρια, με χαροποιεί αυτό που βλέπω»

Στο ομαδικό κλίμα στάθηκε ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ, Σωφρόνης Αυγουστή μετά τη δύσκολη αλλά υπερπολύτιμη νίκη επί του Άρη με 1-0.

Οι δηλώσεις

«Είχαμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες για την προσπάθεια που έκαναν. Ξέραμε ότι θα αντιμετωπίσουμε μια ποιοτική ομάδα, έκαναν εξαιρετική δουλειά και άλλαξαν το επίπεδο αυτής της ομάδας. Κρατάμε τους τρεις βαθμούς και βλέπουμε τη συνέχεια. Δεν κερδίσαμε τίποτα, μόνο τρεις βαθμούς. Να το χαρούμε απόψε και να αρχίσουμε την προετοιμασία για τη Δόξα. Μας βοήθησε πολύ ο κόσμος στην πίεση του Άρη. Κρατήσαμε μια επιθετική ομάδα μακριά από την εστία μας, απειληθήκαμε με κάποια μακρινά σουτ. Κρατάω την ομαδική δουλειά, βλέπουμε πόσο ήθελαν αυτό το παιχνίδι, πόσο χάρηκαν. Με χαροποιεί αυτό που βλέπω μετά το παιχνίδι γιατί αρχίσαμε να λειτουργούμε περισσότερο ως ομάδα. Μου αρέσει που βλέπω τα αποδυτήρια να αλλάζουν, παίζει ο ένας για τον άλλον και γινόμαστε μια οικογένεια».

Για τις πολλές απουσίες που έχει ο ΑΠΟΕΛ και την έντονη παρουσία του κόσμου: «Οι επιτυχίες γράφονται με τους παρόντες, ποτέ δεν ασχολήθηκαν με αυτούς που λείπουν. Αυτοί που ήρθαν εδώ ανταποκρίθηκαν πολύ καλά απέναντι σε ένα πολύ δύσκολο αντίπαλο. Ευελπιστούμε να έρθουν σύντομα πίσω κάποια παιδιά. Όσον αφορά τον κόσμο, ελπίζω να παραμείνουν μαζί μας, να τους δίνουμε χαρά παιχνίδι με παιχνίδι και να φέρουμε περισσότερο κόσμο».

Για την παρουσία του στον πάγκο του ΑΠΟΕΛ, είπε: «Με επέλεξε η διοίκηση να βάλουμε την δική μας πινελιά, θέλουμε να κερδίζουμε. Μόνο αυτό. Για να έχει σημασία αυτή η νίκη πρέπει να κερδίσουμε την επόμενη αγωνιστική».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ