Αντωνίου: «Τολμά και πληρώνει η διοίκηση Πετρίδη, δεν μπορείς να πεις πολλά»

Ο Τάκης Αντωνίου μίλησε στον Σπορ ΦΜ (95.0) και αναφέρθηκε στην πρόκριση του ΑΠΟΕΛ επί της Καραμπάχ (2-0) αλλά και τα επικείμενα παιχνίδια με τον Άγιαξ.

Ο παλαίμαχος άσος των γαλαζοκίτρινων υπογράμμισε πως ο ΑΠΟΕΛ υπερτερούσε σε ποιότητα επί της Καραμπάχ τονίζοντας ότι μία καλή οργανωμένη ομάδα μπορεί να κυνηγήσει την πρόκριση επί του Άγιαξ.

Για το dna του ΑΠΟΕΛ: «Δεν είναι εύκολο να πας και να κερδίσεις εκτός έδρας μια ομάδα, η οποία έχει ποιότητα και παραστάσεις. Υπάρχει η ιστορία της ομάδας που καταγράφηκε τα τελευταία χρόνια. Έχει δημιουργήσει ένα όνομα ο ΑΠΟΕΛ στην Ευρώπη. Πραγματικά δεν είναι τυχαίο που πουλάει ποδοσφαιριστές. Τολμά και πληρώνει αυτή η διοίκηση για να φέρνει παίκτες με προοπτική».

Για τις αλλαγές προπονητών: «Ο ΑΠΟΕΛ εκ των αποτελεσμάτων φαίνεται να ευνοείται από τις αλλαγές των προπονητών. Το αρνητικό είναι τα τελευταία χρόνια δεν βρήκε ένα προπονητή, ώστε να μείνει στην ομάδα για μερικά χρόνια και να της δώσει το στίγμα του. Όμως από τη στιγμή που τα αποτελέσματα έρχονται και δικαιώνονται αυτοί που προχωρούν στις αλλαγές, δεν μπορείς να πεις πολλά πράγματα».

Για το πλάνο του Ντολ: «Έκανε κάποιες διορθωτικές κινήσεις ο κύριος Ντολ και πλέον η ομάδα μας είχε να ανταγωνιστεί ένα περίπου ισάξιο αντίπαλο. Νομίζω ότι ο ΑΠΟΕΛ υπερτερεί στην ποιότητα έναντι της Καραμπάχ. Δεν είναι τυχαίο που καταφέραμε να τους κερδίσουμε με απλές και λογικές κινήσεις».

Για τον Άγιαξ: «Ο Άγιαξ είναι ομάδα άλλων ταχυτήτων. Ο ΑΠΟΕΛ θα κερδίσει λίγο χρόνο με τον νέο προπονητή. Ένας καλά οργανωμένος ΑΠΟΕΛ γιατί όχι να μην το κυνηγήσει. Η ποιότητα που έχει η ομάδα μπορεί να συγκριθεί με την ποιότητα που είχε η ομάδα του 2011-12».

ΜΕΣΩGoal.com.cy
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ