aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛ«Άτιμη» μπάλα, μέγα κάζο για τον ΑΠΟΕΛ και εκτός Τσάμπιονς Λιγκ!

«Άτιμη» μπάλα, μέγα κάζο για τον ΑΠΟΕΛ και εκτός Τσάμπιονς Λιγκ!

Δεν τα κατάφερε ο ΑΠΟΕΛ και γνώρισε τον οδυνηρό αποκλεισμό από τη Σούντουβα, από το πρώτο (κιόλας) προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ. Οι γαλαζοκίτρινοι χρειάζονταν δύο γκολ για ν’ ανατρέψουν τα εις βάρος τους δεδομένα από το πρώτο ματς στη Λιθουανία, όμως πέτυχαν μόλις ένα και η πρωτάρα λιθουανική ομάδα πήρε το εισιτήριο.

Διαβάστε επίσης: Το «ψαράκι» του Ποτέ έβαλε «φωτιά» στο ΓΣΠ (video)

Η ομάδα του Μπρούνο Μπαλταζάρ δεν είχε την τύχη με το μέρος της. Ήταν η απόλυτος κυρίαρχος στο ματς, αλλά η μπάλα δεν έλεγε να της κάνει το χατίρι και να μπει στο αντίπαλο πλεκτό για δεύτερη φορά και η νίκη-πρόκριση να «κλειδώσει».

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: Oι φωνές του Πρόδρομου στους παίκτες

Μονές, διπλές, τριπλές ευκαιρίες και δοκάρι συνέθεσαν το σκηνικό του αγώνα που είχε έναν πρωταγωνιστή (ΑΠΟΕΛ) και έναν κομπάρσο (Σούντουβα). Στο τέλος, όμως, την παράσταση δεν έκλεψε η ομάδα που είχε τον πλήρη έλεγχο του αγώνα στον αγωνιστικό χώρο, γιατί αυτή ήταν που αποκλείστηκε και είναι σχεδόν βέβαιο ότι το… χαστούκι από τους Λιθουανούς θα φέρει τριγμούς στο οικοδόμημα των γαλαζοκιτρίνων.

Διαβάστε επίσης: H πορεία των «πορτοκαλί» και το πανό στη Νότια (vid & pic)

ΑΠΟΕΛ (Μπρούνο Μπαλταζάρ): Βάτερμαν, Μιλάνοφ, Ιωάννου (77′ Νατέλ), Καρλάο, Ταβάρες, Μοράις, Σόουζα, Εφραίμ (77′ Αλωνεύτης), Αλ-Τάαμαρι (65′ Σάλαϊ), Ντελατόρε, Ποτέ.

Σούντουβα (Βλαντιμίρ Τσεμπούριν): Καρντούμ, Σεβρλιούγκα, Λεϊμόνας, Α. Γιανκάουσκας, Ζιβάνοβιτς, Σλάβιτσκας, Ασεβέδο (75′ Βεζεβίτσιους), Ματουλεβίτσιους, Βερμπίκας, Τόπτσαγκιτς (53′ Κασπαραβίτσιους), Σισίλια (90+4 Φίνκλερ).

Γήπεδο: ΓΣΠ

Σκόρερ:20′ Ποτέ

Κίτρινες: Mοράις / Ματουλεβίτσιους, Βεζεβίτσιους, Λεϊμόνας

Αποβολές: -/-.

Διαιτητής: Γκλεν Νάιμπεργκ (Σουηδία)

Βοηθοί: Μάκνους Σιόμπλομ και Φρέντερικ Κλάιβερ (Σουηδία)

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ