aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑτάκα Τραμετσάνι για Πετρίδη: «Θέλει το Τσάμπιονς Λιγκ»

Ατάκα Τραμετσάνι για Πετρίδη: «Θέλει το Τσάμπιονς Λιγκ»

Ο Πάολο Τραμετσάνι παραβρέθηκε στις ετήσιες βραβεύσεις της ΚΟΠ και παρέλαβε το βραβείο του καλύτερου προπονητή της σεζόν. Ο Ιταλός τεχνικός στις δηλώσεις του, ευχαρίστησε τον ΑΠΟΕΛ και τους συνεργάτες του, ενώ υπογράμμισε πως το βραβείο άξιζαν να πάρουν κι άλλοι προπονητές.

Επιπρόσθετα αναφέρθηκε και στον επικείμενο τελικό κυπέλλου με την ΑΕΛ (22/05, 19:00) ρίχνοντας ατάκα που σκόρπισε γέλιο στον κόσμο που παρευρέθηκε στην εκδήλωση.

Αναλυτικά: «Καλησπέρα. Είναι η μεγαλύτερη τιμή για μένα. Κάποιοι άλλοι ίσως να έκαναν περισσότερες θυσίες από εμένα. Είναι πολύ καλό για μένα, αλλά υπήρχαν πολλοί προπονητές που άξιζαν αυτό το βραβείο. Πολλοί προπονητές είχαν καλή δουλειά. Ευχαριστώ τον σύλλογο μου, τους ποδοσφαιριστές μου και τους συνεργάτες μου, αυτοί ήταν το κλειδί της επιτυχίας».

Διαβάστε επίσης: Καραπάτακης σε Πετρίδη: «Ερχόμαστε…»

Για το πιο ήταν το κλειδί για το πρωτάθλημα:  «Κάθε μέρα έβλεπα τους ποδοσφαιριστές μου και τον τρόπο που δούλευαν. Αυτός είναι ο δρόμος».

Για το κύπελλο: «Ο πρόεδρος δεν θα είναι ευχαριστημένος με το κύπελλο. Θέλει και το Τσάμπιονς Λιγκ».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ