aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛ«Άστραψε» ο Φανούριος: «Aντιμετωπίσαμε κι άλλα πράγματα, θα καταγγελθούν»

«Άστραψε» ο Φανούριος: «Aντιμετωπίσαμε κι άλλα πράγματα, θα καταγγελθούν»

Την απόφαση του Απόλλωνα να καταγγελθεί η διαιτησία του Γιώργου Νικολάου και του Varίστα Βασίλη Δημητρίου ανακοίνωσε ο Φανούριος Κωνσταντίνου. Μιλώντας μετά το τέλος του αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ που βρήκε νικήτρια την ομάδα της Λεμεσού με 1-0 ο εκπρόσωπος Τύπου των γαλάζιων σημείωσε πως πέραν του ΑΠΟΕΛ ο Απόλλων είχε να αντιμετωπίσει κι άλλα πράγματα στο ντέρμπι του Τσιρείου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

«Κάναμε αυτό που έπρεπε. Ήταν ένα πολύ δύσκολο ντέρμπι. Κρίθηκε στην φάση του Εφραίμ αν και εμείς κάναμε πολλές ευκαιρίες. Έτσι είναι τα ντέρμπι. Ήμασταν εξαιρετικοί και περιμένουμε τους παίκτες για να βοηθήσουν την ομάδα. Θα είμαστε πιο απαιτητικοί στη συνέχεια αν και πολλοί παίκτες απουσιάζουν και πρόκειται να επιστρέψουν. Λείπει μισή ομάδα.

Δεν είμαστε τόσο χαρούμενοι. Είδαμε πολλά πράγματα σήμερα που δεν είναι ανθρώπινα λάθη. Θα καταγγελθεί ο Γιώργος Νικολάου. Είναι ειλημμένη η απόφαση. Είμαστε ενοχλημένοι και με τον Varιστα (σ.σ. Βασίλη Δημητρίου). Θα πάρουμε όλα τα μέτρα για να υπερασπιστούμε την ομάδα. Εκτός από τον ΑΠΟΕΛ είχαμε να αντιμετωπίσουμε άλλα πράγματα τα οποία δεν μπορώ να κατονομάσω. Θα είναι στην καταγγελία τα σημεία για τα οποία μιλώ. Παραποιούνται και αυτά που βλέπουμε. Είδαμε απίστευτα πράγματα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ