aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑστίθ: «Θέλουμε πολύ να αγωνιστούμε στο Σαν Μάμες»

Αστίθ: «Θέλουμε πολύ να αγωνιστούμε στο Σαν Μάμες»

Ο αμυντικός του ΑΠΟΕΛ Ινάκι Αστίθ, μίλησε στον ραδιοσταθμό από την «Χώρα των Βάσκων», «Radio Euskadi» για την κλήρωση του ΑΠΟΕΛ με την Αθλέτικ Μπιλμπάο, τις δυσκολίες που θα αντιμετωπίσει η ομάδα και για την αντιμετώπιση του ως Ισπανού για τον αγώνα με την ομάδα από την χώρα του.

Για την κλήρωση με την Μπιλμπάο σχολίασε: «Η Αθλέτικ είναι το φαβορί στις αναμετρήσεις. Θέλουμε πάρα πολύ να πάμε και να αγωνιστούμε στο Σαν Μάμες. Θα πάμε στο Μπιλμπάο με στόχο το θετικό αποτέλεσμα».

Για τον ΑΠΟΕΛ: «Μας αρέσει να έχουμε την μπάλα, να οδηγούμε τον αγώνα καθώς έχουμε ταχύτητα. Οι φίλοι του ΑΠΟΕΛ μας υποστηρίζουν πολύ. Είναι ένας παράγοντας υπέρ μας το δεύτερο παιχνίδι εντός έδρας»

Καταληκτικά ανέφερε: «Είμαι πολύ χαρούμενος εδώ. Είμαι μακριά από την Ισπανία για 10 χρόνια και έχω φίλους, οικογένεια», ενώ αποκάλυψε πως είναι πολύ φίλοι με τον ποδοσφαιριστή της Μπιλμπάο Ραούλ Γκαρσία τον οποίο θα χαρεί που θα τον δει.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ