aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛ«Αστεία η πρόταση της Πάφος FC για Τάαμαρι, ούτε στο 1/5 από αυτά που θέλουμε»

«Αστεία η πρόταση της Πάφος FC για Τάαμαρι, ούτε στο 1/5 από αυτά που θέλουμε»

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριος Πετεβίνος, παραχώρησε δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM και εκτός από τα όσα ανέφερε για τον Στάθη Αλωνεύτη (διαβάστε ΕΔΩ), μίλησε και για την πρόταση της Πάφος FC για τον Μούσα Αλ-Τάαμαρι.

«Η όποια προσέγγιση της Πάφου δεν διέπετε από κάποιο όρο εχεμύθειας και επειδή διατηρούμε καλές σχέσεις εγώ δεν μπορώ να μπω σε λεπτομέρειες και να πω τι έχει προταθεί. Μπορώ όμως να πω πως ότι μας έχει μεταφερθεί επίσημα από πλευράς της Πάφου δεν είναι κάτι που μπορεί να ισχύσει για αρκετούς λόγους. Πρώτο δεν είναι η πρόταση σε μέγεθος που μπορούμε να εκλάβουμε σοβαρά και γι’ αυτό ο πρόεδρος είπε ότι το εκλαμβάνει ως αστείο. Ούτε στο 1/5 δεν ανταποκρίνεται σε αυτά που θέλουμε. Και δεύτερο έχουμε τον Μούσα που τοποθετήθηκε ο ίδιος και να σας πω πριν από 1 χρόνο είχα μια συζήτηση μαζί του και όταν του είπα για το αν θα αγωνιζόταν στα Αραβικά Εμιράτα με ένα πλούσιο συμβόλαιο και μου είπε ότι δεν τον ενδιαφέρουν τα λεφτά αλλά μόνο στην Ευρώπη».

Για το αν απάντησε θετικά στην ανανέωση ο Τάμαρι: «Είναι ένα άλλο θέμα και θα καταλήξουμε πολύ σύντομα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ