aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑσταμάτητος ο Θρύλος! (pics)

Ασταμάτητος ο Θρύλος! (pics)

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΗΡΑΚΛΕΟΥΣ

Οι γαλαζοκίτρινοι έχοντας εμφανή τα σημάδια της κούρασης από τον αγώνα του Γιουρόπα Λιγκ με τον Ολυμπιακό Πειραιώς κατάφεραν να κερδίσουν με 2-0 επί της Δόξας σε ένα αγώνα όπου ο ΑΠΟΕΛ ήταν καλύτερος ωστόσο δεν ήταν ο γνωστός δημιουργικός ΑΠΟΕΛ καθώς μέχρι και το 84’ ο αγώνας ήταν στο 0-0.

Το σκορ στον αγώνα άνοιξε ο Εφραίμ στο 84’ για να διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του ο Γιαννιώτας στο 89’ με ένα εξαιρετικό σουτ στην κίνηση έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Αλωνέυτη.

Ο ΑΠΟΕΛ αγωνιζόταν για ολόκληρο τον αγώνα χωρίς κλασικό επιθετικό καθώς ο Σωτηρίου ένιωσε ενοχλήσεις στην προθέρμανση πριν από τον αγώνα (προσαγωγούς) και ο Τόμας Κριστιανσεν επέλεξε να τον κρατήσει εκτός.

Η Δόξα από την άλλη είχε σύμμαχο της, την κούραση του ΑΠΟΕΛ και προσπάθησε να σκοράρει στην αντεπίθεση κάτι που μπορούσε να κάνει καθώς σε μια-δύο περιπτώσεις με Ρούντι και Γούιλσον μπορούσαν να κάνουν την ζημία στην εστία του Βάτερμαν.

ΑΠΟΕΛ (Τόμας Κρίστιανσεν): Βάντερμαν, Αλεξάνδρου, Αστίθ, Καρλάο, Μιλάνοφ, Μοράις, Βινίσιους (45′ Μπρεσάν), Μπερτόλιο (45′ Αρτυματάς), Εφραίμ, Βάντερ (75′ Αλωνεύτης), Γιαννιώτας.

Δόξα (Λούκας Χατζηλούκας): Νέγκρι, Δημητρίου, Ρεδόνδο, Εντμάρ, Λεονάρντο, Ενινφούλ, Πουτζιουρής (82′ Παουλίνιο), Γκόμες, Μπεμπέτο (63′ Φοφανά), Ρούντι (67′ Κένιντι), Περάλτα.

Σκόρερ: 84′ Εφραίμ, 89′ Γιαννιώτας

Κίτρινες: 72′ Καρλάλο59′ Μπεμπέτο

Αποβολές: ./.

Γήπεδο: ΓΣΖ

Θεατές: 5000

Διαιτητής: Νικόλας Αθανασίου

Α’ Βοηθός: Στέλιος Νικήτα

Β’ Βοηθός: Μάριος Καλογήρου

4ος: Χρίστος Σκαπούλλης

Παρατηρητής: Ανδρέας Δημητρίου

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ