aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαΑΛΛΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑΆσχημα νέα για τον ΑΠΟΕΛ, δεν θα πάει στην Ρεάλ ο Φαν ντε Μπεκ

Άσχημα νέα για τον ΑΠΟΕΛ, δεν θα πάει στην Ρεάλ ο Φαν ντε Μπεκ

Τον Άγιαξ θα κληθεί να αντιμετωπίσει ο ΑΠΟΕΛ στα πλέι οφ τους Τσάμπιονς Λιγκ. Ο «Άιαντας» πέρασε με δυσκολία το εμπόδιο του ΠΑΟΚ (3-1) και βάζει πλώρη για τους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης εκεί που θα βρει στον δρόμο του, τους δικούς μας πρωταθλητές.

Μάλιστα, στο μετεγγραφικό ρεπορτάζ του Άγιαξ, προκύπτουν νεότερα τα οποία θεωρούνται δυσάρεστα νέα για τον ΑΠΟΕΛ. Ο Φαν ντε Μπεκ ήταν γνωστό εδώ και μέρες πως βρισκόταν κοντά στην ένταξη του στο ρόστερ της Ρεάλ Μαδρίτης, ωστόσο σύμφωνα με δηλώσεις του τεχνικού διευθυντή του Άγιαξ, Μάρκ Όφερμαρς τα δεδομένα έχουν διαφορροποιηθεί και δεν αποκλείεται ο Ολλαδνός μέσος να συνεχίσει να φοράει την φανέλα του «Άιαντα».

«Νομίζω ότι θα μείνει μαζί μας, δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός ακόμα για να οριστικοποιηθεί αυτό, αλλά ελπίζω πως όλα θα πάνε επιτέλους καλά. Δεν ψάχνουμε για άλλους παίκτες και αντικαταστάτες», ήταν το σχόλιο του παλαίμαχου Ολλανδού άσου με τον αγώνα του Άγιαξ με τον ΠΑΟΚ στην Ολλανδία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ