aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Άσχημα μαντάτα για Ρεάλ και Ζιντάν

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΑΖΕΪΔΗ

Αναγκαστική αλλαγή έγινε χθες στο πρώτο 20λεπτο του αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ ο Ματέο Κόβασιτς. Ο Κροάτης έπεσε μόνος στο έδαφος και αφού δεν μπόρεσε να συνεχίσει στο παιχνίδι, έδωσε τη θέση του στον Τόνι Κρόος. Σήμερα, έγιναν γνωστά τα αποτελέσματα των εξετάσεων που πέρασε ο μέσος της Ρεάλ και τα νέα είναι πολύ ασχημα.

Και αυτό γιατί θα μείνει εκτός δράσης για ένα διάστημα δύο μηνών, αφού υπέστη μερική ρήξη στον τένοντα του δεξιού προσαγωγού του. Αν και η Ρεάλ δεν έχει αναφερθεί επίσημα στο διάστημα απουσίας του από τα γήπεδα, ο ισπανικός Τύπος αναφέρει πως αυτό θα κυμαίνεται από 6 μέχρι 8 εβδομάδες.

Μία άσχημη εξέλιξη, λοιπόν, για τον Κόβασιτς και τον Ζιντάν, που υπολόγιζε πολύ σε αυτόν στα πρώτα παιχνίδια της φετινής σεζόν. Ήδη, μάλιστα, τα Ισπανικά ΜΜΕ εκτιμούν πως ήρθε η ώρα του Ντάνι Θεμπάγιος να πάρει… μπόλικες ευκαιρίες και να δείξει το ταλέντο του.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ