aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑs: O Tούρκι Αλ-Σεΐχ άπλωσε… «δίκτυα» στον Τάαμαρι

Αs: O Tούρκι Αλ-Σεΐχ άπλωσε… «δίκτυα» στον Τάαμαρι

«Δίκτυα» στην ασιατική αγορά για ενίσχυση της Αλμερία  ρίχνει ο ζάμπλουτος Σαουδάραβας ιδιοκτήτης της ομάδας. Ένας εκ των ποδοσφαιριστών που έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον της ισπανικής ομάδας και του Τούρκι Αλ-Σεΐχ είναι και ο Μούσα Αλ Τάαμαρι. Η φημισμένη ισπανική «As» αναδημοσιεύει τις πληροφορίες που δημοσιεύτηκαν στον κυπριακό Τύπο (από την ιστοσελίδα protathlima) για κρούση της Αλμερία με σκοπό να αποκτήσει τον «Ιορδανό Σαλάχ», όπως σημειώνει.

Σημειώνεται πως η πλευρά του Τάαμαρι έχει απορρίψει την πρώτη προσφορά της Αλμερία, καθώς θεωρεί πως μπορεί να εξαργυρώσει με πολύ περισσότερα χρήματα τη μετεγγραφή ενός εκ των κορυφαίων ταλέντων της Ασίας.

Μάλιστα, η «As» τονίζει πως ο ατζέντης του Τάαμαρι έχει προσφορές και από άλλες ομάδες της δεύτερης κατηγορίας της Ισπανίας και όχι μόνο. «Η Αλμερία δεν είναι η μοναδική που επέδειξε ενδιαφέρον για τον “Ιορδανικό Σαλάχ”, καθώς υπάρχουν προσφορές και από ευρωπαϊκούς συλλόγους, όπως την Μπράγκα.

Διαβάστε επίσης: AΠΟΕΛ: Οι 13… υποψήφιοι αγοραστές του Τάαμαρι σε μία διετία!

Παρά το γεγονός ότι η πρώτη πρόθεση του Τάαμαρι, ο οποίος έχει συμβόλαιο για άλλο ένα χρόνο με τον ΑΠΟΕΛ, ήταν να ανανεώσει τη συνεργασία του με την κυπριακή ομάδα το ενδιαφέρον της Aλμερία και της Μπράγκα ανατρέπουν την κατάσταση. Ο Τάαμαρι που μπορεί να αγωνιστεί σε όλες τις θέσεις της επίθεσης (αποδίδει καλύτερα ξεκινώντας από τη δεξιά πλευρά), υπέγραψε συμβόλαιο με τον ΑΠΟΕΛ πριν από δύο καλοκαίρια από την Σαμπάμπ Αλ Ορντόν της Ιορδανίας», καταλήγει το ρεπορτάζ της «As».

Διαβάστε επίσης: Απόλλων: Πρόταση ΑΠΟΕΛ στον Ενσούε; Καπνός χωρίς φωτιά…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ