aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΆρης: «Δεκάρι» ο Πετρίδης, τερματοφύλακας ο Φανιέρος

Άρης: «Δεκάρι» ο Πετρίδης, τερματοφύλακας ο Φανιέρος

Η διοίκηση του Άρη οργανώνεται για τη φιλανθρωπική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στις 23 Δεκεμβρίου, στις 11 το πρωί στο Τσίρειο στάδιο, μετά από πρωτοβουλία των πρασίνων της Λεμεσού, αλλά με τη συμμετοχή και συνεισφορά όλων των ομάδων. Θα διεξαχθεί ποδοσφαιρικός αγώνας, μεταξύ παλαίμαχων ποδοσφαιριστών και τα έσοδα θα διατεθούν στην Παιδική Στέγη Λεμεσού και στο ίδρυμα «Ηλιακτίδα ζωής».

Αφότου έγινε γνωστό πως ο πρόεδρος της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» Σταύρος Δημοσθένους θα αγωνιστεί ως στράικερ στην ομάδα των προέδρων, σήμερα γνωστοποιήθηκε πως επιτελικός χαφ («δεκάρι» που λέμε,) θα είναι ο επικεφαλής της εταιρείας ΑΠΟΕΛ Πρόδρομος Πετρίδης και τερματοφύλακας ο πρόεδρος του Ερμή Λούκας Φανιέρος. «Αυτή η ομάδα δεν χάνει από κανέναν. Πρόδρομος Πετρίδης, Λούκας Φανιέρος και Σταύρος Δημοσθένους  θα αγωνιστούν με την μικτή προέδρων και προπονητών», τονίζεται από πλευράς Άρη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ