aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Αρέσει στους Ισπανούς ο Μανιάτης

Έτοιμη να κινηθεί για την απόκτηση του Γιάννη Μανιάτη από τον Ολυμπιακό φέρεται να είναι μια ισπανική ομάδα, η οποία τον έχει εντάξει το τελευταίο διάστημα στη μετεγγραφική της λίστα.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο διεθνής Έλληνας αμυντικός μέσος αρέσει στη συγκεκριμένη ομάδα, η οποία μέχρι στιγμής δεν έχει έρθει σε επαφή με τη διοίκηση του Ολυμπιακού. Ενδιαφέρον για τον Μανιάτη έχει εκδηλώσει και ο ΑΠΟΕΛ, με τον Έλληνα παίκτη να έχει ξεκαθαρίσει στους Κύπριους πως προτιμάει να συνεχίσει την καριέρα του σε ένα καλύτερο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Από εκεί και πέρα, τις προσεχείς ημέρες αναμένονται εξελίξεις στο θέμα των υπολοίπων αποχωρήσεων από το ρόστερ του Ολυμπιακού, με τους “ερυθρολεύκους” να περιμένουν προτάσεις από ξένες ομάδες, για την παραχώρηση των παικτών, που δεν υπολογίζονται από τον Πάουλο Μπέντο. Ήδη, ο Δημήτρης Σιόβας θα συνεχίσει την καριέρα του στη Λεγανές και ο Κώστας Τσιμίκας στην Έσμπιεργκ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ