aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Αρέσει και μάλιστα πολύ ο Εμπεσίλιο!

Αρέσει και μάλιστα πολύ ο Εμπεσίλιο στον τεχνικό του Παναθηναΐκού, Γιώργο Δώνη. Σύμφωνα με δημοσίευμα του Sportime.gr ο Ελλαδίτης τεχνικός θέλει τον Ολλανδό επιτελικό μέσο στο «τριφύλλι», ένα ποδοσφαιριστή που γνωρίζει αρκετά καλά λόγο και της κοινής τους θητείας στον ΑΠΟΕΛ.

Αναλυτικά: «Η μεταγραφολογία στον Παναθηναϊκό συνεχίζεται και ο Γιώργος Δώνης προσπαθεί να αποβάλει από το μυαλό του όλα αυτά τα ονόματα που ακούγονται.

Ο προπονητής του “τριφυλλιού” έχει ξεκινήσει τον προγραμματισμό του για την επόμενη σεζόν, αλλά… αρνείται να μπει στην διαδικασία να ασχοληθεί με όλα τα ονόματα που ακούγονται.

Μεταγραφικοί στόχοι υπάρχουν, αλλά όπως αναφέρει η στήλη Agent Greek, ο Γιώργος Δώνης, δεν πολύ… ψήνεται να μπει στην διαδικασία να διαβάσει όλα τα δημοσιεύματα που αναφέρουν υποψήφιους παίκτες.

Αντίθετα, σύμφωνα με την πληροφόρηση που έχει ο “ατζέντης”, ο Δώνης δεν ασχολείται με τις μεταγραφές αυτή τη στιγμή, κάνοντας μόνο μία εξαίρεση. Αυτή του Λορέντσο Εμπεσίλιο, ενός παίκτη που γνωρίζει καλά από την θητεία του στο ΑΠΟΕΛ».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ