aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑρχίζουν τα πλέι οφ για τον ΑΠΟΕΛ!

Αρχίζουν τα πλέι οφ για τον ΑΠΟΕΛ!

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Όσο κι αν στον ΑΠΟΕΛ αισθάνονται πως έπαιξε σημαντικό ρόλο η διαιτησία για τον πρόωρο εκτροχιασμό από τις ράγες του κυπέλλου, η ουσία δεν αλλάζει. Αποχαιρέτησαν τη δεύτερη τάξει εγχώρια διοργάνωση. Και για να μην συμβεί το ίδιο όσον αφορά στην υπεράσπιση του στέμματος του πρωταθλητή, οφείλουν να εξαπολύσουν αντεπίθεση διαρκείας, μπαίνοντας με τις καλύτερες –υπό τις περιστάσεις – προϋποθέσεις στη δεύτερη φάση του μαραθωνίου.  

Εγχείρημα με υψηλό βαθμό δυσκολίας, εάν προσμετρηθεί το βαρύ αγωνιστικό πρόγραμμα. Και τι λέει, εν ολίγοις, αυτό; Τα πλέι οφ για τον ΑΠΟΕΛ αρχίζουν από σήμερα. Δεν είναι σχήμα λόγου, αλλά την… ωμή πραγματικότητα.

Με εξαίρεση τον εκτός έδρας αγώνα για την 21η αγωνιστική με αντίπαλο την Πάφος FC (μόνο εύκολος δεν προβλέπετε πάντως ότι θα είναι), τα άλλα πέντε 90λεπτα που δίνει έως την ολοκλήρωσης της πρώτης φάσης του μαραθωνίου είναι απέναντι σε ομάδες της πρώτης εξάδας. Το σαφάρι του Θρύλου αρχίζει με το εντός έδρας κυριακάτικο παιχνίδι με τη Νέα Σαλαμίνα. Τρία 24ωρα αργότερα, υποδέχεται την Ανόρθωση (εξ αναβολής ματς) και ακολούθως θα βρεθεί στη Λάρνακα για να μετρήσει δυνάμεις με την ΑΕΚ.

Πριν καλά-καλά μπει μία τελεία στο ντέρμπι που θα διεξαχθεί στο «ΑΕΚ Αρένα», θα αρχίσει η προετοιμασία για τη ζόρικη αποστολή απέναντι στον Απόλλωνα (ΓΣΠ). Όπως προαναφέραμε, θα ακολουθήσει το παιχνίδι με την Πάφος FC και στο φινάλε της πρώτης φάσης, θα δοκιμαστούν τα όρια και αντοχές με την Ομόνοια. Ενδιάμεσα του εν λόγω δύσκολου προγράμματος να μην ξεχνάμε ότι υπάρχουν οι διπλές αναμετρήσεις με τη Βασιλεία για τους «32» του Γιουρόπα Λιγκ (20/2, 27/2), κάτι που έρχεται να μεγεθύνει τις απαιτήσεις.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ: Α΄ΦΑΣΗ

ΑΠΟΕΛ-Νέα Σαλαμίνα

ΑΠΟΕΛ-Ανόρθωση

ΑΕΚ-ΑΠΟΕΛ

ΑΠΟΕΛ-Απόλλων

Πάφος FC-ΑΠΟΕΛ

ΑΠΟΕΛ-Ομόνοια

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ