aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

BETΑρχίζει η σεζόν για τον ΑΠΟΕΛ κόντρα στην Πάφο εκτός έδρας με 0% γκανιότα, αμέτρητες...

Αρχίζει η σεζόν για τον ΑΠΟΕΛ κόντρα στην Πάφο εκτός έδρας με 0% γκανιότα, αμέτρητες αγορές και Cash Out μόνο στον Stoiximan!

Το πρώτο ματς της σεζόν για τον ΑΠΟΕΛ κόντρα στην Πάφο εκτός έδρας απόψε στις 19:00 αναμένεται συναρπαστικό και ο Stoiximan, η κορυφαία εταιρεία online στοιχηματισμού, προσφέρει τη μεγάλη αναμέτρηση με 0% γκανιότα*, αμέτρητες στοιχηματικές επιλογές και Cash Out!

*0% Γκανιότα σημαίνει καθόλου προμήθεια για την εταιρεία και κατά συνέπεια μεγαλύτερες αποδόσεις του στοιχήματος παγκοσμίως στις αποδόσεις για το 12Χ στο ποδόσφαιρο και τον Νικητή Αγώνα στο μπάσκετ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ!

Στην αναμέτρηση που ξεκινά στις 19:00, η νίκη της Πάφου προσφέρει απόδοση 4.70, η ισοπαλία δίνει 3.45 και η νίκη του ΑΠΟΕΛ απόδοση 1.83, ενώ το Over 2.5 γκολ δίνει απόδοση 2.15 και το Under 2.5 γκολ δίνει απόδοση 1.70. Το ενδεχόμενο να σκοράρουν και οι δύο ομάδες δίνει απόδοση 1.98 και το No Goal δίνει απόδοση 1.78, ενώ μπορείτε να ποντάρετε στο συνδυαστικό να σκοράρουν και οι δύο ομάδες ή να είναι Over 2.5 τα γκολ με την πιθανότητα να γίνει ένα από τα δύο να δίνει απόδοση 1.70 και το να μην γίνει τίποτα από δύο με απόδοση 2.12.

Ποιος παίκτης θα σκοράρει; Η μεγάλη μεταγραφή του ΑΠΟΕΛ, ο Μάγκλιτσα δίνει απόδοση 3.05, ο Γκάρνερ επίσης 3.05, ενώ ο Κβιλιτάια δίνει απόδοση 3.35 όσο και ο Κουτσάκος. Από την πλευρά της Πάφου, ο Franko Kovacevic δίνει απόδοση 4.10.

Όλες οι αγορές για το Πάφος-ΑΠΟΕΛ εδώ.

Οι καλύτερες αποδόσεις και οι περισσότερες επιλογές, όπως πάντα, στον Stoiximan, τη μοναδική εταιρεία με τόσα πολλά ειδικά στοιχήματα σε όλα τα ματς!

Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Φυσικά πάντα για νέους παίκτες ισχύει το 100% στην πρώτη κατάθεση.

Και… μπόνους! Στους μεγάλους αγώνες ο Stoiximan έχει ειδικές προσφορές που ανεβαίνουν live στο Stoiximan.com.cy κάθε μέρα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ