aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΆρχισαν τα όργανα για τον Πιέρο!

Άρχισαν τα όργανα για τον Πιέρο!

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Οι περσινές ελπιδοφόρες εμφανίσεις του Πιέρου Σωτηρίου ήρθαν να προστεθούν σε αυτές της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου. Σκόραρε και μέσα στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» επί του Ολυμπιακού Πειραιώς χαρίζοντας την πρώτη εκτός έδρας νίκη σε φάση ομίλων της ομάδας του, τα φώτα της δημοσιότητας έπεσαν πάνω του και αίφνης απέκτησε μεγάλη ζήτηση. Έστω και αν ακόμη έχει πολλά να αποδείξει!

Παρασκηνιακά δημοσιεύματα ελληνικών (κυρίως) ιστοσελίδων προβλέπουν μάλιστα ότι ο διεθνής επιθετικός του ΑΠΟΕΛ θα προσελκύσει το ενδιαφέρον μεγάλων συλλόγων στη χώρα. Χθες, για παράδειγμα, στο sportdog γράφτηκε πως «ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Ολυμπιακός κοιτάνε ζεστά τον Σωτηρίου, την ίδια ώρα που τρεις Έλληνες μάνατζερ δίνουν μάχη για να τον πάρουν στο πελατολόγιό τους».

Ο 23χρονος ποδοσφαιριστής, που προσφάτως ανανέωσε το συμβόλαιό του με τον ΑΠΟΕΛ μέχρι το 2020, δεν έχει προσεγγιστεί από κανέναν και αυτό που τον ενδιαφέρει είναι το πώς θα βελτιωθεί και, όπως συνηθίζει να λέει, «έχει ο Θεός».

Στον ΑΠΟΕΛ θα σκεφτούν να τον παραχωρήσουν αν και εφόσον ικανοποιηθούν οικονομικά, αλλά προς το παρόν δεν έχει φτάσει στα γραφεία πρόταση, οπότε δεν δίνουν ιδιαίτερη σημασία στα δημοσιεύματα. Στο συμβόλαιο του παίκτη, που βρίσκεται στην αποστολή της εθνικής μας ομάδας, δεν υπάρχει ρήτρα για την πώλησή του, έστω και αν στην Ελλάδα τον κοστολόγησαν ήδη στις 700.000-800.000 ευρώ!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ