aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛAραμπί για Ιωάννου: «"Πάπια" η υπόθεση με Αρμίνια, ούτε έχω δει τον παίκτη»

Aραμπί για Ιωάννου: «”Πάπια” η υπόθεση με Αρμίνια, ούτε έχω δει τον παίκτη»

ΤΟΥ ΣΙΜΟΥ ΠΑΦΙΤΗ (ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ)

Κάθε πιθανότητα μετεγγραφής του Νικόλα Ιωάννου στην Αρμίνια Μπίλεφεντ διέψευσε ο αθλητικός διευθυντής της γερμανικής ομάδας. Ο Σαμίρ Αραμπί κλήθηκε να σχολιάσει το δημοσίευμα της «Bild» με βάση το οποίο η Αρμίνια συμφώνησε με τον αριστεροπόδαρο αμυντικό του ΑΠΟΕΛ και είναι στη διαδικασία επαφών με τους γαλαζοκίτρινους για την αγορά των δικαιωμάτων του ποδοσφαιριστή και απέρριψε ευθέως το ρεπορτάζ.

Διαβάστε επίσης:

«Υπάρχει μηδενικό ποσοστό εγκυρότητας σε αυτό το δημοσίευμα. Δεν έχω δει ποτέ τον ποδοσφαιριστή», ήταν η σχετική τοποθέτηση του υπεύθυνου για τον μετεγγραφικό σχεδιασμό της Αρμίνια, η οποία εξασφάλισε άνοδο στην Μπουντεσλίγκα έπειτα από 11 χρόνια.

Διαβάστε επίσης:

Με βάση τις νεότερες πληροφορίες που δημοσιεύει ο γερμανικός Τύπος ο Ιωάννου προτάθηκε στην Αρμίνια, αλλά δεν προκύπτει ενδιαφέρον για την απόκτησή του. «Η ιστορία είναι “πάπια”», αναφέρει χαρακτηριστικά η ιστοσελίδα fussballtransfers.com, θέλοντας να αναδείξει πως δεν υφίσταται ενδιαφέρον για τον 24χρονο ποδοσφαιριστή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ