aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑποθεώνουν τον ΑΠΟΕΛ: «Ρε τι γίνεται με αυτούς τους τρελούς Κύπριους»!

Αποθεώνουν τον ΑΠΟΕΛ: «Ρε τι γίνεται με αυτούς τους τρελούς Κύπριους»!

Οι Έλληνες φίλαθλοι αποθεώνουν τον ΑΠΟΕΛ! Η πρόκριση των γαλαζοκιτρίνων επί της Μπιλμπάο, προκάλεσε ενθουσιασμό και στους φίλους του ποδοσφαίρου στην Ελλάδα. Εκατοντάδες σχόλια στα Social Media και στις αθλητικές ιστοσελίδες με τα οποία εκθειάζεται η λαμπρή πορεία της ομάδας του Κρίστιανσεν. Σταχυολογήσαμε κάποια από αυτά:

«Μπράβο μάγκες. Πανάξια πρόκριση και ιστορική. Παίξατε σαν λιοντάρια. Με ψυχή. Μας κάνατε περήφανους ως Έλληνες!»

«Αυτός είναι ο προπονητής που θέλουν κάποιοι να αναλάβει την Μπαρτσελόνα; Σωθήκαμε… Ή αν θεωρούν επιτυχία του το ότι έφερε στον Ολυμπιακό πρωταθλήματα… Πέρα από αυτά, συγχαρητήρια στο ΑΠΟΕΛ. Πρόκειται για πολύ μεγάλη πρόκριση απέναντι σε ισπανική ομάδα (δε θυμάμαι ελληνική ποτέ να έχει προκριθεί τα τελευταία 20 χρόνια). Η Μπιλμπάο είναι σίγουρα καλή ομάδα αν και χάνει πολύ δύναμη εκτός έδρας… Σίγουρα γίνεται πολύ δουλειά στη Κύπρο»

«ΤΕΡΑΣΤΙΑ η αποψινή χαρά, για ΟΛΟΥΣ του Έλληνες φιλάθλους, όπου κι αν βρίσκονται. Με πολύ μεγάλη αγωνία βλέπαμε το ματς, λες και έπαιζε η ΑΕΚ.

Πανάξια πρόκριση , απέναντι σε μια από τις πιο ισχυρές δυνάμεις του Ισπανικού ποδόσφαιρου. Μακάρι να έχει μια όσο γίνεται καλύτερη κλήρωση, και να φτάσει όσο πιο μακριά μπορεί»

«Ρε τι γίνεται με αυτούς τους τρελούς Κύπριους! Το να αποκλείεις ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση του Europa με προϋπολογισμό 80-90 εκατομμύρια και ενώ εσύ έχεις 10-12 είναι τρελό. Όταν έγινε η κλήρωση με Μπιλμπάο πολλοί έλεγαν για συντριβή από τους Βάσκους κτλ. Είχα πει τότε ότι ακόμη και να αποκλειστεί θα βγάλει το λάδι της Ατλέτικο! Δεν μπορείς ποτέ να υποτιμάς αυτή την ομαδάρα! Νομίζω δεν υπάρχει άλλη τέτοια ομάδα στην Ευρώπη. 8 του Τσάμπιονς Λιγκ πριν μερικά χρόνια, 16 του Europa τώρα με πρωτιά στον όμιλο του! Με καλή κλήρωση μπορεί να πάει και στους 8!».

«Α ρε Πανάθα, άλλοι προχωρούν ενώ εσύ έχασες την Ευρωπαϊκή σου ταυτότητα! Πότε θα την ξαναβρείς?!».

«ΑΠΟΕΛαρα! Απίστευτο, η ομάδα αυτή έχει φτιάξει μέταλλο στην Ευρώπη, καμία σχέση με τις δίκες μας λέιζερ… Πέταξε έξω μια ισπανική ομαδαρα, που σε αυτόν τον θεσμό πάντα πάει πολύ ψηλά! Μπράβο ρε ΑΠΟΕΛαρααα!!! Απ ότι φαίνεται αυτή η ομάδα έχει στο αίμα της την Ευρώπη!!!».

«Μπράβο στα αδέρφια μας τους Κύπριους! Δείχνει ότι έχει βάρια ευρωπαϊκή φανέλα. Οδηγός του ΑΠΟΕΛ η ονειρική πορεία που είχε κάνει πριν μερικά χρόνια μέχρι τους 8 του Champions League. Καλή συνέχεια και στις 2 Ελληνικές μας ομάδες».

«Αντικειμενικά, σε ποια από τις δύο ομάδες στον Ολυμπιακό ή στον ΑΠΟΕΛ θα δίνατε μεγαλύτερες πιθανότητες να κάνει πορεία στην Ευρώπη; Για μένα η απάντηση είναι δεδομένη…».

«Μακάρι να πάρουν και το ευρωπαϊκό τα παιδιά (που ζητούσαν με συνθήματα)! Γίγαντας ο ΑΠΟΕΛ!»

«Έλεος ρε φιλε ο στοχος είναι να φτάσουν όσο πιο πολύ μπορούν και δυο ψηλά και όχι να παίξουν ξανά μαζί».

«Ο πραγματικός πρέσβης του ποδοσφαίρου μας απίστευτα πράγματα για μια ομάδα από την Κύπρο μας… Πολλά μπράβο αδέλφια…».

«Όσο και να μην το θες ο Ολυμπιακός μαζί με τον ΑΠΟΕΛ είναι ό,τι καλύτερο για την χώρα μας που πάντα αυτές οι 2 ομάδες κάνουν το καλύτερο την στιγμή που ο παναθηναϊκός τελείωσε τον όμιλο με αρνητικό ρεκόρ με έναν μόλις βαθμό και δεν βοήθησε για άλλη μια φορά καθόλου την Ελλάδα με την παρουσία του».

«Συγχαρητήρια στο ΑΠΟΕΛ. Δυο θρύλοι τα καμάρια της Ελλάδος στην Ευρώπη».

«Μπράβο στον ΑΠΟΕΛ, πολύ μεγάλη πρόκριση! Μακάρι οι δύο Ελληνικές ομάδες να προχωρήσουν όσο πιο πολύ μπορούν στον θεσμό! Ίσως να ήταν καλό να κληρωθούν μαζί στους 16 ώστε να έχουμε σίγουρα μια Ελληνική ομάδα στους 8. Άντε να δούμε τι θα ψάρια θα βγάλει αύριο η κλήρωση!».

«Μπράβο ρε ΟΜΑΔΑΡΑ. Τρομερά πράγματα για μια κυπριακή ομάδα. Παίζει μπαλάρα φέτος ο ΑΠΟΕΛ και όποιος και να του τύχει στους 16 θα έχει πολύ δύσκολο έργο. Επειδή κάποιοι ειρωνεύονταν που χάσαμε εκεί μέσα ενώ ολόκληρη Μπιλμπάο έχασε 2-0 και έπαιζε και με παίκτη παραπάνω για μεγάλο διάστημα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ