aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛ«Απόσβεση» εδώ και τώρα

«Απόσβεση» εδώ και τώρα

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ

Ο Εφραίμ είναι τραυματίας και σύμφωνα με τις εκτιμήσεις θέλει ένα 20ήμερο ακόμα για να επιστρέψει. Ο Ορ είναι εκτός ομάδας, για τους αγώνες του Τσάμπιονς Λιγκ, ο Βάντερ έλυσε κοινή συναινέσει τη συνεργασία του με τον ΑΠΟΕΛ και ο Γιώργος Δώνης δεν θα μπορούσε να κάνει πιο ξεκάθαρες τις προθέσεις του ως προς τα όσα έχει στο μυαλό του, αλλά και τις μετεγγραφές της τελευταίας στιγμής που έγιναν.

Γκάιας Ζαχίντ και Ρόλαντ Σάλαϊ, αποκτήθηκαν αφενός για να προσθέσουν περαιτέρω ποιότητα στο ήδη εξαιρετικό ρόστερ και αφετέρου (ως τεράστια επένδυση και οι δυο) για να καταθέσουν στο γήπεδο το τεράστιο ταλέντο τους και τα όσα κολακευτικά τους ακολούθησαν και οδήγησαν στην απόκτησή τους. Δύο ποδοσφαιριστές για τους οποίους ο ΑΠΟΕΛ δαπάνησε περισσότερο από 1.500.000 ευρώ και όπως είναι φυσικό θέλει να το αποσβέσει τόσο αγωνιστικά, όσο και οικονομικά. Γι’ αυτό και θεωρείται παραπάνω από βέβαιο πως ο Γιώργος Δώνης θα τους δώσει όσες ευκαιρίες χρειαστεί για να πάρει (αυτός και η ομάδα) αυτά για τα οποία αποκτήθηκαν.

Αμφότεροι μπορούν να αγωνιστούν σε όλες τις θέσεις της επίθεσης κι αυτό αποτελεί ένα επιπλέον πλεονέκτημα στα χέρια του κόουτς της ομάδα. Ο μεν Σάλαϊ  εκτός από τα δύο άκρα μπορεί να αγωνιστεί και ως επιτελικός και άμα χρειαστεί και ως «φουνταριστός».

Ο μεν Ζαχίντ παίζει κυρίως ακραίος επιθετικός, αλλά και ως φορ περιοχής. Με πιο απλά λόγια, ο Γιώργος Δώνης θέλει να «χτίσει» την ομάδα του στις δικές του προδιαγραφές και τα θέλω του, αλλά και στους ποδοσφαιριστές που θα στηρίξει το μοντέλο της ομάδας που θέλει να παρουσιάσει, σε Κύπρο και Ευρώπη. Αν μάλιστα, λάβουμε υπόψη και τα όσα έδειξε στην προηγούμενη θητεία του, ο 48χρονος τεχνικός θέλει να δημιουργήσει τη δική του ομάδα, που να εκφράζει τη δική του φιλοσοφία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ