aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑπολύθηκαν από τον ΑΠΟΕΛ και «φλερτάρουν» με τον πάγκο γερμανικής ομάδας

Απολύθηκαν από τον ΑΠΟΕΛ και «φλερτάρουν» με τον πάγκο γερμανικής ομάδας

Σε αναζήτηση προπονητή βρίσκεται το Αμβούργο μετά την προ ημερών απομάκρυνση του μέχρι πρότινος τεχνικού Ντάνιελ Τουν. Τα δημοσιεύματα στη Γερμανία για τον αντικαταστάτη του δίνουν και παίρνουν και δύο από τα ονόματα που «παίζουν» είναι αυτά δύο πρώην τεχνικών του ΑΠΟΕΛ, Τόμας Ντολ και Τόρστεν Φινκ. Ρεπορτάζ ιστοσελίδας που ασχολείται αποκλειστικά με θέματα που αφορούν τη γερμανική ομάδα αναφέρει πως οι δύο τους βρίσκονται μεταξύ των υποψηφίων για ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας.

Ο Ντολ βρίσκεται χωρίς ομάδα από το Δεκέμβριο του 2019, όταν και απολύθηκε από τους γαλαζοκίτρινους, μετά από μια τρίμηνη συνεργασία. Ο Ντολ κάθισε και στο παρελθόν στον πάγκο της ομάδας του Αμβούργου για τρία χρόνια (2004-07), ενώ είχε και πέρασμα από τις ακαδημίες και τη δεύτερη ομάδα.

Από την άλλη ο Φινκ, μετά την απομάκρυνση του από τους γαλαζοκίτρινους τον Μαϊο του 2015, προπόνησε κατά σειρά την Αούστρια Βιέννης (Αυστρία), Γκράσχοπερς (Ελβετία) και Βίσσελ Κόμπε (Ιαπωνία). Υπήρξε επίσης προπονητής του Αμβούργο τη διετία 2011-13.

Το δημοσίευμα:

Τόμας Ντολ: Τελευταία ομάδα του ήταν ο ΑΠΟΕΛ. Παραμένει χωρίς ομάδα από το Δεκέμβριο του 2019. Γνωρίζει καλά τη δεύτερη κατηγορία, αφού βρέθηκε στο Ανόβερο τη σεζόν 2018-19 αλλά και στο Αμβούργο την περίοδο 2004-07, ενώ υπήρξε και ποδοσφαιριστής της ομάδας από το 1998 μέχρι το 2001.

Τόρστεν Φινκ: Προπόνησε το Αμβούργο από το 2011 μέχρι το 2013, ενώ από τότε ταξίδεψε σε αρκετές χώρες: Κύπρο (ΑΠΟΕΛ), Αυστρία (Αούστρια Βιέννης), Ελβετία (Γκράσχοπερς) και Ιαπωνία (Βίσελ Κόμπε). Για τελευταία φορά κάθισε σε πάγκο τον Σεπτέμβριο του 2020.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ