aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑπολογείται για τη βρισιά στους ΑΠΟΕΛίστες ο Αλεσάντρο

Απολογείται για τη βρισιά στους ΑΠΟΕΛίστες ο Αλεσάντρο

Σάλο έχει δημιουργήσει από το πρωί η απάντηση της εταιρείας που διαχειρίζεται ο Βραζιλιάνος ατζέντης, Αλεσάντρο ντα Σίλβα σε φίλο του ΑΠΟΕΛ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Οπαδός του ΑΠΟΕΛ έστειλε μήνυμα στο twitter στον γνωστό ατζέντη με τον οποίο συνεργάζονται συχνά οι γαλαζοκίτρινοι τα τελευταία χρόνια και στη συζήτηση ο λογαριασμός της εταιρείας Ideal Sport Management έγραψε μήνυμα με υβριστικό περιεχόμενο, γεγονός που προκάλεσε έντονες αντιδράσεις από τους οπαδούς του ΑΠΟΕΛ.

Με γραπτή δήλωσή της η εταιρεία απολογείται για το περιστατικό και το αποδίδει σε συνεργάτες που εργάζονται εκτός Βραζιλίας.

Αναλυτικά η επιστολή

«Προς όλους τους φιλάθλους του ΑΠΟΕΛ

Σε αυτό το σημείο θέλουμε να απολογηθούμε για την “εκρηκτική” συζήτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τις τελευταίες ημέρες, η οποία ήταν ως αποτέλεσμα ενός “τιτιβίσματος” του επίσημου λογαριασμού της Ideal Sport Management στο Twitter, το οποίο διαχειρίζεται εκτός Βραζιλίας και χρησιμοποιείται κυρίως για να δημοσιεύει ειδήσεις για ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στη Βραζιλία. Δυστυχώς, αυτός ο λογαριασμός χρησιμοποιήθηκε επίσης για ανεπίτρεπτη απάντηση στους τοπικούς μας συνεργάτες που διαχειρίζονται το λογαριασμό και σε προσωπικές επιθέσεις κατευθείαν από την Κύπρο, μεταξύ των οποίων κι εμάς. Λυπούμαστε γι’ αυτό και διαβεβαιώνουμε ότι αυτό δεν θα επαναληφθεί.

Δουλεύουμε για περισσότερα από τέσσερα χρόνια με αυτό το σπουδαίο σύλλογο. Υπάρχει πολλή δουλειά, ιδρώτας, καρδιά, άγχος, νύχτες χωρίς ύπνο, απογοητεύσεις, χαρές, επιτυχίες και αμέτρητες αξέχαστες στιγμές με το ΑΠΟΕΛ.

Όχι μόνο εσείς ως φανατικοί φίλαθλοι με την απίστευτη στήριξή σας στο γήπεδο, αλλά κι εμείς ως εκπρόσωποι ποδοσφαιριστών προσπαθούμε να πετύχουμε το ΚΑΛΥΤΕΡΟ για το σύλλογο. Φυσικά, πάντα υπάρχει ισορροπία ανάμεσα στην πίεση των ποδοσφαιριστών, των δικών τους ανθρώπων, των άλλων συλλόγων και των συμφερόντων του ΑΠΟΕΛ. Παρά ταύτα, καταφέραμε να συμβάλουμε στη μεγάλη επιτυχία του ΑΠΟΕΛ τα πρόσφατα χρόνια και ευχόμαστε να κάνουμε το ίδιο και στο μέλλον.

Πρέπει, όμως, να είμαστε όλοι ενωμένοι, για το σύλλογο, τους ποδοσφαιριστές, την προπονητική ομάδα, τη διοίκηση και τους εκπροσώπους των ποδοσφαιριστών. Επειδή είμαι κι εγώ προσωπικά ΦΙΛΑΘΛΟΣ αυτού του υπέροχου συλλόγου, όπως επίσης και άλλοι διάφοροι εκπρόσωποι ποδοσφαιριστών. Επειδή το ΑΠΟΕΛ είναι κάτι περισσότερο από ένα σύλλογο.

Με σεβασμό προς όλες τις υπόλοιπες ομάδες και τους φιλάθλους στην Κύπρο. Μόνο ΑΠΟΕΛ.

Με εκτίμηση,

Αλεχάντρο Ντα Σίλβα»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ