aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑπόλλων: Σε επαφές με τον Κατελάρη

Απόλλων: Σε επαφές με τον Κατελάρη

Μετεγγραφικός… πυρετός επικρατεί τις τελευταίες μέρες σε όλες τις ομάδες καθώς προσπαθούν να… κλείσουν τρύπες και να ολοκληρώσουν τον σχεδιασμό τους.

Το όνομα του Φάνου Κατελάρη βρίσκεται στην επικαιρότητα αφού γράφτηκε στο ρεπορτάζ του ΑΠΟΕΛ, έσβησε κάθε τι πράσινο που υπήρχε στα προφίλ του στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, κίνηση η οποία φανερώνει πως προέκυψε ρήξη στις σχέσης του με την Ομόνοια.

Ο 24χρονος Κύπριος διεθνής, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες που προκύπτουν, βρίσκεται στο στόχαστρο του Απόλλωνα, ο οποίος άρχισε ήδη τις επαφές με τον Κατελάρη. Ο Αυγουστή άναψε το πράσινο φως για να ενταχθεί ο μεσοαμυντικός στο ρόστερ των κυανόλευκων και εντός των επόμενων ημερών αναμένεται να οριστικοποιηθεί το deal μεταξύ των δύο πλευρών.

Πάντως, εκκρεμεί και η αποδέσμευση του από την Ομόνοια καθώς διατηρεί συμβόλαιο μέχρι το 2023, ωστόσο τέθηκε εκτός πλάνων από την τεχνική ηγεσία του «τριφυλλιού».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ